Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [DAMTOYS] Spade 2

[DAMTOYS] Spade 2

質素唔錯,玩到停唔到手。

一個字“型“!
多謝分享!{:2_304:}
我都拿了,三個字:不得了
首先由個包裝開始, 有點像HT DX系列, 但盒比較細,簡潔! 也有人物啤牌
素體個肩位設計好好,好自然,麻煩各大廠學下野啦
另外胸前有紋身,但有少少多餘;手形得3隻,但已夠用
頭雕好STYLISH,岩唔岩口味見人見至;而上色方面是不錯的,戴上墨鏡後更是殺氣迫人
牛仔褲質料薄,洗水上色迫真, 但CUTTING奇怪, 修腳又修唔曬, 高腰但褲浪低
波鞋,皮帶等配件不過不失, 武器十分重手, 球棒是金屬的, SHOTGUN精緻,子彈也是金屬
重點是兩件外套:衛衣CUTTING岩身,布料薄,雙手可以插入
棒球褸厚,造型好正,兩邊口袋也是可以插入的, 但人造皮好怕佢裂, 同埋拉鍊好難拉
總括係配搭得幾有潮流味, 而且價錢平, 是我今年入手最正的玩具
1/6玩具界真係風起雲湧, 可以無啦啦彈隻你完全都唔識既原創平靚正既野
個人意見: 佢好玩過MK7
首先由個包裝開始, 有點像HT DX系列, 但盒比較細,簡潔! 也有人物啤牌
素體個肩位 ...
edmund 發表於 28-5-2013 10:50 PM

師兄幾錢入手?我見拍賣網要12魚,1D都唔平喎:60:
素體個肩位 ...
edmund 發表於 28-5-2013 10:50 PM

師兄幾錢入手?我見拍賣網要12魚,1D都唔平喎:60:
其實6百幾訂~~~炒左就唔知了
今日出過mk,但竟然.....無行入皆旺.....:sad:

謝師兄分享。:64:
回復 3# edmund

我都有同一感覺,玩得多鐵人,玩返著衫別有一番味道,件衫做得好靚,比黑桃J更好。
正嘢! 我都等緊收貨~
其實DAM呢個系列, 令我諗起我d搪膠figure:58: