Toysdaily 玩具日報

查看: 4917|回復: 12

[詢問] HOT TOYS 戰狼300 人偶一問

{:1_197:}  想問一問大家仲有邊度有得賣,我YAHXX 見到一個,不過賣接近40魚 .......THANKS
等2.0~~~~~{:1_235:}
想問一問大家仲有邊度有得賣,我YAHXX 見到一個,不過賣接近40魚 .......THANKS
低能加爾 發表於 5-4-2013 05:03 PM

之前我有隻中古既賣左二牛,依家留返隻自用唔買啦!不過要40魚有點那個,雖然HT最近都咩表示會出返類似既產品。
Version 2.0 應該無咩機會,因為套戲都唔係太勁,已經出過一次,所以機會非常低。
想問一問大家仲有邊度有得賣,我YAHXX 見到一個,不過賣接近40魚 .......THANKS
低能加爾 發表於 5-4-2013 05:03 PM

今日仲見街有SHOW出黎,但吾知賣吾賣
之前買左個二手都要 3000:69: 不過真係好靚:)
想當年出唔使訂仲有現貨賣....4牛一定唔買
:Q唉 ~ 各位, 小弟係最近先開始喜12吋人偶, 啱啱訂咗9月出嘅龍哥, 查查資料先見到有隻咁正嘅斯巴達戰士, 先想後追
回復 8# 低能加爾

忘記過去,展望將來把la:74:~~~之前咁多正野追唔到咁多:45:∼∼∼你等2年已經有20隻,HT依家每個月起碼有2款新野訂:44:
4000真係有D貴,中左毒,之後實有隻幫你解毒既
聽聞好易爆Body bor{:1_203:}
:47: 老實講 ,追番真係未必, 之前出D 黑武士 、天行者 ...都好有愛,期望嚟緊有更多好野,訂左先算 !!
回復 11# ckc882000

我都聽過有爆心口爆膠 ....