Toysdaily 玩具日報

查看: 9164|回復: 12

[新品消息] Mr.Grey@MJ13 特別版限定300隻

Mile Magazine Mr.Grey@MJ13 特別版限定300隻

MJ13夥拍RubberLand 特別版限定300隻Mr.Grey@MJ13

現已接受預訂,部份收益撥損愛護動物組織 (並非愛護動協會), 買得心頭好又有義意。為免少部份過激憤青抽水,先旨聲明,本人並非製作單位或涉及任何利益輸送,本人旨在分享玩具資訊及情報,如有得罪,盼請見諒,謝謝!

網址︰grey.cheukfei.com
好驚嚇!!!:47::69::55:
百人百貨,不喜勿插,謝謝!其實呢隻做得好靚!
Support for charity and I have posted it in tomorrow's news already! :)
之前係TD有D展覽POST見過,好正
之後係咪會出其他造型?之前覺得底衫LOOK最正:D
底衫造型好正{:1_220:}
做得幾正,但重口味,受不了
卓飛係唔係成日係電視上講UFO同陰謀論個位? 有無ching可以介紹下呢隻外星仔既背景?
底衫look 為普通版, 現於rubberland facebook 有售:)

http://toysdaily.com/discuz/thread-207327-1-1.html

回復 5# TsChoi
就是常於big boy club的那位卓飛哥哥了,而Rubberland是成立不久的新本地品牌,暫未知會推出什麼產品,但印象中有提過會出12吋figure。而這款小灰人就是他們合作的第一款產品,分別有普通版及卓飛特別版,現在都已有得訂了,我覺得係暫時最靚嘅小灰人玩具。而特別版部分收益會幫助愛護動物機構,注意並非愛護動物協會!對於愛好外星文化的朋友,我想是別具的意義的!在此多謝各位的留意!謝謝!
順帶一提,其實他們同時還有數款設計藍圖的!但會否推出實在不得而知了!謝謝!
我LIKE標準版{:1_197:}
我想佢出飛碟模型:love: