Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 9月 聖衣神話 天馬座 神聖衣 10周年版 (官圖P5)

信鵝店, 昨天放了幾盒出來!
mythsgod 發表於 21-10-2013 10:34 AM

師兄...想問下如果我想買冥王同黃金神衣果隻射手座,去邊到買好?煙屎多唔多選擇?小弟平時都係挽SHF,第一次買聖衣神話,可唔可以指點下迷津?
頭像被屏蔽
其實 師兄 你既然逛開 現x點, 可以順便逛逛 信鵝/億萬, 爆米花 射手座 已經加價, 沒 4魚半 的靚價了! 但 ...
mythsgod 發表於 21-10-2013 03:50 PM

唔該哂師兄:(不過小弟平時小行信鵝...唔係太知邊間''蒸粉'',可唔可以講下幾樓,咩位?真係麻煩哂:64:
頭像被屏蔽
如果 信鵝蒸粉, 就在 1/f 孤仔和廁所旁邊那間, 但一般價格不會比 ssp 蒸粉 便宜
mythsgod 發表於 21-10-2013 04:53 PM

明白哂{:1_208:} 唔該哂師兄,感激不盡{:1_211:}
mythsgod兄 我又要再一次感激你既報價!! 光光係蒸粉用^!*買在星矢回家{:1_208:}
mythsgod兄 我又要再一次感激你既報價!! 光光係蒸粉用^!*買在星矢回家
umg 發表於 21-10-2013 06:59 PM

師兄請問仲多唔多貨呀a_a神聖衣我又心郁郁咁
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
師兄 你問錯人...應該問樓上那位剛剛買到的師兄啊
mythsgod 發表於 21-10-2013 07:32 PM

haha...因為我呢排追緊星矢,中左毒,好緊張,但係又差幾日先測完驗,好驚測完比人掃哂:42:
sangus 發表於 21-10-2013 07:29 PM

頭先行信和精X 亞版^*) WO ,師兄係咪睇錯
sangus 發表於 21-10-2013 07:29 PM

師兄我個盒唔係係mk蒸粉..係係yl分店買...last 1盒
kevin629 發表於 21-10-2013 07:47 PM

樓上果個師兄話係^!*,小弟仍在測驗階段,未去買:(,就係唔知價先上一上黎問:die:
師兄我個盒唔係係mk蒸粉..係係yl分店買...last 1盒
umg 發表於 21-10-2013 07:52 PM

原來係咁...而家睇黎冇7魚都唔洗入.....不過最想問既係個價來未會唔會跌小小
kevin629 發表於 21-10-2013 07:47 PM

我係今日中午打電話去問叫許留貨當時個個店員係留^!*個價比我  !!可能好賣之後加到^*) !!