Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: edmondphk

[玩具攝影] [被遺忘的勇者警察] SRC迪卡度

但我就覺得佢主線就係講AI
警察只係借題發揮,設個平台比機械人出現
Andyccel 發表於 22-5-2013 06:14 PM

{:1_203:}只可惜佢ge AI比泰丹仲要蠢
只可惜佢ge AI比泰丹仲要蠢
肥霸 發表於 22-5-2013 08:07 PM

勇者傳說d勇者真係有個性得多(所以係我最鐘意)
地龍隊會叫星仔大將,泰安會叫星仔酋長:76:
今日終於入手
手感唔差,玩落都幾好玩
感覺比上次買超能加爾時好......
平平地買桃玩都唔錯
希望快D 出泰丹同黃金勇者,重有GGGG
今日都入左,玩上手比膠佳架同低能加爾正lol
btw行貨qc同日貨真係差咁遠?我果隻行貨qc好屎…
同埋想問大家,佢心口可以上下移動?我試左好耐
好似唔work(嘗試過大力)定係我用錯力?
講真今次隻狄卡度成品強差人意.........白色一大舊唔知乜咁............相比下超能加爾順眼多了....
還好樓主大大加咗滲線,補回少許分數.............
始終覺得笨大今次冇乜誠意............= =
上次超能加爾中左sad貨   軟耳仔  大細耳

今次勇警又中sad貨.....肩膀 個車頭鏡  花左一大達!!!

上次超能加爾中左sad貨   軟耳仔  大細耳

今次勇警又中sad貨.....肩膀 個車頭鏡  花左一大達!!!
空 發表於 23-5-2013 03:23 AM

CHING唔好彩..........入左戰損版
今日都入左,玩上手比膠佳架同低能加爾正lol
btw行貨qc同日貨真係差咁遠?我果隻行貨qc好屎…
同埋想問大家 ...
fong1016 發表於 23-5-2013 01:59 AM

我都唔明心口係點郁
講真今次隻狄卡度成品強差人意.........白色一大舊唔知乜咁............相比下超能加爾順眼多了....
還好樓 ...
艾雷 發表於 23-5-2013 02:28 AM

唔滲線真係幾難睇下
其實加爾同GGG因為機身色彩豐富先唔覺有呢個問題