Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] [被遺忘的勇者警察] SRC迪卡度

太少野玩啦 勇者主要變身�分體�合體 sr全冇。。。

出黃金勇者同 地球合體會買 其他唔會lu∼
pakho1222 發表於 21-5-2013 10:33 PM

咁呢個係定位問題,SR始終係figure
以前細過玩開可變形合體的勇者玩具,但外觀上的還原度好低
其實部野係吾錯,只係少件姐
wingieng1202 發表於 21-5-2013 07:29 PM

其實加爾都係得動輪劍,只係夾硬整多兩把:76:
等左咁耐有人貼圖了,我重諗住再冇人貼我就貼了,謝謝師兄。
希望出齊八勇者啦。之後再出盒體形態。
等左咁耐有人貼圖了,我重諗住再冇人貼我就貼了,謝謝師兄。
希望出齊八勇者啦。之後再出盒體形態。
hondaho 發表於 22-5-2013 11:22 AM

唔關事,其實你都可以貼:78:
唔關事,其實你都可以貼
edmondphk 發表於 22-5-2013 11:29 AM

懶呢~:he::he::he:
我敢講, 如果唔係插到26X, 有幾多人會買? 瑞記批都34X(睇真D, 其實瑞記已經專登批平D, 只係62算, 隻再再販冥王HADES都要7算的), 照批賣都唔慌好賣, 否則FL都唔駛將佢D行貨再下調至31X (不過下調效果似乎都係麻麻)
我敢講, 如果唔係插到26X, 有幾多人會買? 瑞記批都34X(睇真D, 其實瑞記已經專登批平D, 只係62算, 隻再再販冥 ...
redfish 發表於 22-5-2013 11:45 AM

睡橫巷,拎佢啲貨又唔平又唔快,拎水貨可能煩少啲。由其係日員回左之後。
睡橫巷,拎佢啲貨又唔平又唔快,拎水貨可能煩少啲。由其係日員回左之後。
hondaho 發表於 22-5-2013 12:17 PM

如果你好似頑X咁, 可以直接在日本批發入貨, 批發又間中有超平筍貨益你, 而且用開的速遞有畀DISCOUNT, 就可以咁講
如果你好似頑X咁, 可以直接在日本批發入貨, 批發又間中有超平筍貨益你, 而且用開的速遞有畀DISCO ...
redfish 發表於 22-5-2013 12:22 PM

鬼咩,所謂既港版(行貨)門大狗惡,之前日員貴果時佢惡得耐,呢家日員平返,睇下佢有冇咁進取。
我敢講, 如果唔係插到26X, 有幾多人會買? 瑞記批都34X(睇真D, 其實瑞記已經專登批平D, 只係62算, 隻再再販冥 ...
redfish 發表於 22-5-2013 11:45 AM

老實講唔係馬後炮
我原本真係預三百幾會入
因為係要五千日圓同埋個造型真係幾好
而家入手玩過真係無買錯
隻野關節強度夠又重手……我覺得好過玩robot魂同山口個d全膠玩具
咁呢個係定位問題,SR始終係figure
以前細過玩開可變形合體的勇者玩具,但外觀上的還原度好低
edmondphk 發表於 22-5-2013 10:53 AM

所以我 takara sr 雙入
takara for 玩
sr for 擺 post

------del------
老實講唔係馬後炮
我原本真係預三百幾會入
因為係要五千日圓同埋個造型真係幾好
而家入手玩過真係無 ...
frankieccc 發表於 22-5-2013 01:06 PM

山口我都已經放棄左了
已經冇左低價的特點
可惜呢套野個故事做做下離晒警察題太重藥寫機械有感情呢方面
可惜呢套野個故事做做下離晒警察題太重藥寫機械有感情呢方面
yugi 發表於 22-5-2013 05:09 PM

但我就覺得佢主線就係講AI
警察只係借題發揮,設個平台比機械人出現