Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 20/5 BANDAI 聖衣神話 10th anniversary 發表會香港實況

你出左場啦...
=
小堅 發表於 23-5-2013 03:42 PM

我無限復活架, 你唔知咩............{:1_209:}
我無限復活架, 你唔知咩............
ray文 發表於 23-5-2013 03:46 PM

:blame:
出場...
我無限復活架, 你唔知咩............
ray文 發表於 23-5-2013 03:46 PM

有錢就可以無限復活……………………
我想問下呢幾隻神聖衣叫異色版,咁雅典娜個隻又叫做咩版呢?TV?原作?定係咩都唔係?
同埋其實卡通、電影、漫畫有冇出過呢種所謂異色版架?
多謝PO主靚相,想問下PO主有無對焦呢個概念?
出場...
小堅 發表於 23-5-2013 03:49 PM

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈……………∼
有錢就可以無限復活……………………
mushroom 發表於 23-5-2013 05:27 PM

你都得架………………^^
我想問下呢幾隻神聖衣叫異色版,咁雅典娜個隻又叫做咩版呢?TV?原作?定係咩都唔係?
同埋其實卡通、電影 ...
ctcctf 發表於 23-5-2013 05:36 PM

雅典娜那隻是TV版。
唔認神級收藏都唔得啦...........我單入咋.......
ray文 發表於 23-5-2013 02:58 PM

two is normal la{:1_203:}, i know someone buy 3 boxes for each character, one for figure, one for myth cloth form and one for collection:54:.  i get two because i dont think i will buy if Bandai make myth cloth 3.0 version, EX is good enough, and i doubt i will have the paitent and passion wait another 10 years for 3.0 ver come out:x
同埋其實卡通、電影 ...
ctcctf 發表於 23-5-2013 05:36 PM

其實今次的重塗版, 唔計巧立名目重出。

主要因為之前出的TV粉色, 眼高手低, 實物化後做唔到電視的感覺, 所以今次出實色。

女神則不會有問題, 因為電視係將原色的金色加紫色紋, 所以未來最多出oce
two is normal la, i know someone buy 3 boxes for each character, one for figure ...
wingsiu 發表於 24-5-2013 12:20 AM

唔洗解釋, 睇收藏啦~:he:
..............發生咩樹先~
ray文 發表於 23-5-2013 15:07

自己諗下:^
紫龍同一輝舊版隻色都叫深,冰河件甲出左事特別隻翼,所以最後都係星矢同瞬算{:1_240:}
自己諗下
狂四郎 發表於 24-5-2013 11:02 AM

就係諗唔到先問你..............:72:
就係諗唔到先問你..............
ray文 發表於 24-5-2013 11:49 AM

我估係話你扮野之最