Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 20/5 BANDAI 聖衣神話 10th anniversary 發表會香港實況

香港d fans心急嘛......應該係話店商........
娜姐8魚到.......五神聖衣%$*............地台#&*.. ...
ray文 發表於 22-5-2013 01:58 PM

全部訂晒?{:1_236:}
Fullpay埋都係幻覺...................
ray文 發表於 22-5-2013 14:00

代價係朝朝食麵包{:1_224:}
香港d fans心急嘛......應該係話店商........
娜姐8魚到.......五神聖衣%$*............地台#&*.. ...
ray文 發表於 22-5-2013 01:58 PM

間間日網都未有開訂啊:sad:
我好中意改色天馬同仙女只色啊,白鳥座都ok,燈光下有D紫紫地色:love:
間間日網都未有開訂啊
我好中意改色天馬同仙女只色啊,白鳥座都ok,燈光下有D紫紫地色:lov ...
wingsiu 發表於 22-5-2013 03:11 PM

可惜白鳥玩具個外形上唔掂{:1_224:}
Fullpay埋都係幻覺...................
ray文 發表於 22-5-2013 02:00 PM

用visa仲唔覺
全部訂晒?
yugi 發表於 22-5-2013 02:11 PM

係呀, 神話一隻都不能少..........................(可以嘅話):DD
代價係朝朝食麵包
狂四郎 發表於 22-5-2013 02:12 PM

你果d係咪高級法包先...............{:1_218:}
間間日網都未有開訂啊
我好中意改色天馬同仙女只色啊,白鳥座都ok,燈光下有D紫紫地色:lov ...
wingsiu 發表於 22-5-2013 03:11 PM

應該遲少少會開架喇................所以我全部都訂晒~{:1_219:}
用visa仲唔覺
mushroom 發表於 22-5-2013 03:44 PM

找卡數時就知.................{:1_225:}
no ah only 娜姐 is fullpay
找卡數時就知.................
ray文 發表於 22-5-2013 11:59 PM

深有体会, 我D积分都到够我买部大电视:80:
深有体会, 我D积分都到够我买部大电视
wingsiu 發表於 23-5-2013 12:05 AM

果然利害呀, 你呢位神級收藏家............快d比我地睇吓你d收藏啦~:$
果然利害呀, 你呢位神級收藏家............快d比我地睇吓你d收藏啦~
ray文 發表於 23-5-2013 12:16 AM

系你同TD其他CHING面前我算咩神级:oh:......不过买左好多野都未开封就真, 琴日考完Final等我回下气先啦:59:  话时话我E边只巨蟹货仲未到希望今个月底会到. 咁我就可以一次过玩晒D EX
你果d係咪高級法包先...............
ray文 發表於 22-5-2013 23:58

係嘉X麵包{:1_224:}
找卡數時就知.................
ray文 發表於 22-5-2013 11:59 PM

二百幾應該唔多覺。