Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 20/5 BANDAI 聖衣神話 10th anniversary 發表會香港實況

{:1_197:}{:1_197:}
頭像被屏蔽
果然神聖衣又新包裝呢...........即係冇樣睇..........
ray文 發表於 20-5-2013 04:50 PM

可能會衝住個盒去買,幾靚窩,個盒。。。。。。:shiny:。。。出事。。。。。:DD
不曉得黃金聖衣箱會不會再版
greatmuta 發表於 20-5-2013 06:00 PM

限定品為什麼會再販?
只對雅典娜有興趣{:1_197:}
知唔知個SHOW做到幾時呢?
公司樓下•••••不是記者招待會嗎?
頭像被屏蔽
大盒蛋式包裝, 冇得check, 正
redfish 發表於 20-5-2013 05:23 PM

咁咪仲好,唔駛等D人塞住晒CHECK
Why the photos are out focus??
But also thks the photos ching
~~想問下C兄個五隻神衣個素體係咪同EX係一樣??~還是舊模新用只係換左隻色同埋個包裝??~想搞清楚先決定訂唔訂~THX~~:64:
~~想問下C兄個五隻神衣個素體係咪同EX係一樣??~還是舊模新用只係換左隻色同埋個包裝??~想搞清楚先決定訂唔訂 ...
peter913 發表於 20-5-2013 09:44 PM

改色外仲多左個張開口的表情,但素體無變,至於件甲特別紫龍有無修正無咁易甩就唔知
~~想問下C兄個五隻神衣個素體係咪同EX係一樣??~還是舊模新用只係換左隻色同埋個包裝??~想搞清楚先決定訂唔訂 ...
peter913 發表於 20-5-2013 21:44

基本上同舊的一樣!但係叫神聖衣唔係神衣
回復 26# peter913
No ah the same main different is the color
除左雅典娜同真三一外,其他完全免疫!
謝天謝地:78: