Toysdaily 玩具日報

查看: 12700|回復: 23

[玩具報告] "教我如何不愛他?" KOTOBUKIYA Batman 壽屋 蝙。蝠。俠 。

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.529566410432801.1073741854.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)本來儲開十二吋,而不可動較少接觸,但這毒物型神俱備3魚6,不可動也就算了~ :43:
玩了太耐女 http://toysdaily.com/discuz/thread-207677-1-1.html,要陽剛一點中和下~:34:

去相~:$ (第一次用FB. 之前當佢係BACKUP SERVER. 但PICASA好唔穩定下轉用貼圖,請指教... 點POST大D相呀??? :Q)
先來兩張PS餸飯~

條斗篷很有質感~~~ :71:

加了個座,和之前日裔超人座無甚分別。:73: 但BATMAN今次"聚"手好多~

呢張怪怪地... 但PS左唔好浪費~:unhappy:

終於兩老死併在一起~ :73:  我覺得BATMAN件斗篷型好多喎~~~ :no:

本來想對視,但超人側望下失敗了.....:help:

分道揚鑣:58:

CLOSE-UP

ARKHAM  CITY 中毒LOOK~ :52:

全個身係這頸位設計簡單了點.... :78:

其他PS

(上FB; 下PICASA)

對比PICASA邊個好D呢 (上FB; 下PICASA)? 不過FB應該限在900萬像下; PICASA可去到1200以上... (有錯請跟正)

謝欣賞~
What a great post must add marks for support again!  Like! :71:
唔知點解...一望落去...好似超人個頭彫似阿伯多D...
BATMAN 個光滑下巴, 成個 FEEL, 後生好多
:35:
隻batman比大大影完,即刻正好多!!!!!:)
大大好有心機影:71:
我成set 都有買,
Jim Lee 筆下嘅justice league,好正,
今個月出wonder woman.
十分正!係舖睇無咁靚o既?:p
Very handsome! nice!

RE: "教我如何不愛他?" KOTOBUKIYA Batman 壽屋 蝙。蝠。俠 。

回復 2# Douglas.M.Saint

Thx big boss!!!!!!!!!!:love:

RE: "教我如何不愛他?" KOTOBUKIYA Batman 壽屋 蝙。蝠。俠 。

回復 3# 36韜

面相都係各花入各眼。
隻batman比大大影完,即刻正好多!!!!!
Premiumvip 發表於 19-5-2013 02:22 PM

多謝曬,研習中!
大大好有心機影
我成set 都有買,
Jim Lee 筆下嘅justice league,好正,
今個月出wonder woman.
DIG 發表於 19-5-2013 04:40 PM

有d man得滯,playart果個好後生同靚女,但我又頂唔住格勒底條la....{:1_224:}

十分正!係舖睇無咁靚o既?
Toruk_Makto 發表於 19-5-2013 04:49 PM

影相執相,就好似女人化妝或只睇佢側面...{:1_224:}

Very handsome! nice!
天涯孤客 發表於 19-5-2013 04:53 PM

me!? thx a lot!:^
正,可惜零可動。
頭像被屏蔽
真係好靚!!!!!{:1_221:}