Toysdaily 玩具日報

查看: 5909|回復: 18

[分享討論] 旧物一入勇合金巴拉特+殺必死

価格落到幾旧水、買隻Metalic体下{:1_197:}、手機相請多包函∼
・・・・又不至企5到既、米幾好↓?

充満雄風既鑽頭、辺個仲話脚軟{:1_208:}

向横踏1歩!

3叉大鑽死未・・・E個変形可能有排都5会再羅出来玩、珍惜今天!

最中意既水中型↓

空戦型

高速型好似型D

多謝鑑賞、祝大家週末愉快∼∼∼{:1_208:}
回復 1# tower

Big bro, pls tell where to buy and What is the price thx
我細個時好鍾意佢的 design, 覺得個頭在戰機/ 車好型
細個會用積木(老翻 lego) 扮佢的戰機/ 車
回復 1# tower

大大部手機都好勁.唔似手機相..:71::71:
回復 2# mamamiya

From JP, less than hk$1k including EMS.
回復 3# toylover

係呀巴拉突最得小弟中意既就系個頭,
鈍到無人有,如果真係生死戰場見到
E副尊容,5打死都比嚇死果下勁{:2_257:}

原來老餅們小時都有用lego砌過巴拉突{:1_203:}
小弟記憶中重有用lego砌過魚罩非聾同
泰胸寶惠姐架{:2_244:} ,
回復 4# hompage

臨放工匆匆忙,志在大家開心下,大大過獎了:35:Thank you!
後面......那個.........聖痕..........燈...........{:1_222:}
Support, Tower Hing......................:71:
回復 5# tower

Thx
後面......那個.........聖痕..........燈...........
DCD1646 發表於 19-5-2013 03:55 AM

是兄台的朋友嗎?歡迎介紹給大家{:1_197:}

設定中背景的大怪獸是巴拉達死敵,體積是勇合金的5∼6倍
,殺傷力驚人:36:
Support, Tower Hing......................
CombattraV 發表於 19-5-2013 05:32 AM

早晨呀超合金達人{:1_208:} 多謝賞面∼

因为勇合金的吸引力問题,V兄的珍藏更顕價值。
未必可以期待CMs有更新版,希望有厰出隻30cm
以上的就正啦{:2_297:}
点解巴拉達須要30cm甘大隻?
呢隻好好玩:)
我個隻仲諗緊點樣解決腳軟問題
對不起,大大,我也是巴拉達迷,請問JP即係哪兒?thx