Toysdaily 玩具日報

查看: 8427|回復: 22

[詢問] Hot Toys重有冇得訂Mark XLII戰損版??

如題~~~周埋幾$$??

Mark XLII係咪出左兩個版本??得戰損版有配件同頭椎換??
唔計胸像,出咗一款,晨早截咗訂
另一個係pps
唔郁得嘅
問人野呢就比 d 禮貌
如題~~~周埋幾$$??

Mark XLII係咪出左兩個版本??得戰損版有配件同頭椎換??
可諾 發表於 18-5-2013 03:29 AM

Y拍仲有得訂,乜版本都有:p
回復 4# berndy1111

大丈夫不区小節
回復  berndy1111

大丈夫不区小節
法老的幸福 發表於 18-5-2013 10:43 AM

大6人即係大6人, 基本禮貌都冇:42:
大6人即係大6人, 基本禮貌都冇
berndy1111 發表於 18-5-2013 11:19 AM

香港都好多人無禮貌,點解要針對大陸人?
香港都好多人無禮貌,點解要針對大陸人?
mansit 發表於 18-5-2013 11:46 AM

原來講出佢身份就係計對,咁你做咩
計對香港人? 再講我冇
    計對,我只係講出事實,理性小小好唔好 ?
頭像被屏蔽
問人野呢就比 d 禮貌
berndy1111 發表於 18-5-2013 10:00 AM

其實師兄唔鐘意,可以唔答嘅,都係幫下啲同好啫,無分國界嘅
大6人即係大6人, 基本禮貌都冇
berndy1111 發表於 18-5-2013 11:19 AM

話人冇禮貌還冇禮貌, 何必要話晒全部大陸人,
如果你係有禮貌有修養, 你就唔會咁斤斤計較.
加上你連"針對"都打錯.
反而係某某影衰緊香港人……

“大丈夫不区小節”但某人跟本唔配叫大丈夫,頂多係小男人……
Lol u guys r pretty funny,  I wonder how Yr partners teach u n how u guys teach Yr kids, I was asking him to b polite and all of a sudden all these ppl think politeness is not important and we shud b worry too much abt it that's Gud, it shows how g8 u guys are,

N sorry for the typo Mr perfect typer DIG
原來講出佢身份就係計對,咁你做咩
計對香港人? 再講我冇
    計對,我只係講出事實,理性小小好唔好  ...
berndy1111 發表於 18-5-2013 12:10 PM

乜我有唔理性?只不過覺得啲人凡衰嘢就話大陸人就有啲武斷,成人話大陸人唔守規矩,但我排隊訂Mark42嗰陣咪啲男女老幼香港人響前面打尖,天下烏鴉一樣黑喇!