Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 1:6 MICHAEL JORDAN FIGURINE “HK-KICKS.COM 10th ANNIVERSARY EXCLUSIVE”

[quote]哎唷,閣下越想越不是味兒,索性不賣,更將責任歸咎於本人身上,希望其他人怪罪於我,高招!!!

說 ...
宇宙之王者 發表於 21-5-2013 08:43 PM

謝謝大大支持 :)
算把啦,睇佢個樣都系想慳果幾蚊拍賣費,一系連上拍賣品都吾識!綱上叫到5k,都short short地!不過我最想要對鞋,其他都冇興趣,因為基本同其他幾隻都差不多
回復  samuel2

期待中
7仔 發表於 21-5-2013 06:54 PM

七兄,等我消息... 我朋友重考慮緊...
回復 80# retiredhide

{:1_198:}
    我等緊你好消息
哎唷,閣下越想越不是味兒,索性不賣,更將責任歸咎於本人身上,希望其他人怪罪於我,高招!!!

說不過 ...
samuel2 發表於 21-5-2013 05:02 PM

帥兄我撐你,唔駛為呢D人勞氣,呢D人搶到3隻就巴之閉,四圍放風,目的咪又係搵下有冇水魚高價出貨囉•
話說小弟有幸搶到隻限定版,就算搶唔到亦唔會高追,玩具玩少隻又唔會死嘅•到時睇下其他師兄POST靚相都好滿足了•
七兄,等我消息... 我朋友重考慮緊...
retiredhide 發表於 22-5-2013 12:28 AM

好人好事,讚!
回復 78# fat9

回復 81# deewin

感謝各大大支持,事情已過,希望H大能看到該名自稱擁有三只Jordan Figure的人的行為。

另H大已發電郵通知領取時間,希望到時見到各位TD的朋友們吧 :handshake:

其待屆時能欣賞各大大的圖片。:71:
回復  samuel2

大家都係愛玩具的人∼∼
我都希望真係會有有心人願意割愛
7仔 發表於 21-5-2013 05:47 PM

我不抱任何希望了~
因為0黎隻量少
本身可有兩隻或以上的人少之又少
有兩隻或以上之餘又肯原價割愛的人更是九牛一毛~:49:
不過亦真心希望會有大大割愛放一隻給你~:65:
畢竟有很多東西比金錢更為可貴的~
回復 84# 任俠

承你貴言:64:
其實依隻HKK VERSION 只係多對LOW CUT AJ11 + FINALS #23 JER。但多3K真係值嗎?
反正之後有普通白#23 出,JORDAN頭雕仲係果個一模一樣。
5K野買2隻好過。。。。。個人意見:unhappy:
回復  fat9

回復  deewin

感謝各大大支持,事情已過,希望H大能看到該名自稱擁有三只Jordan Figure ...
samuel2 發表於 22-5-2013 11:53 AM

CHING , HKK都支持你0架~
我都撐!!!!
CHING , HKK都支持你0架~
我都撐!!!!
Be@r 發表於 22-5-2013 07:39 PM

多謝晒師兄,得到大家既支持真係感動:handshake:
回復  retiredhide

我等緊你好消息
7仔 發表於 22-5-2013 12:32 AM

七兄! 準備定贖金吧!
如果會出普通版. 呢隻吾洗理啦....淨系對AJ11特別一點....
哇,恭喜晒七兄!{:1_208:}