Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] ENTERBAY 1:6 MICHAEL JORDAN FIGURINE “HK-KICKS.COM 10th ANNIVERSARY EXCLUSIVE”

其實上面兩位新人都只可收pm 而不能回覆的
回復 44# wth590240

祝生意興隆!
回復 46# SNAKE.7

Ok Thanks C hing !!
頭像被屏蔽
回復 40# wth590240

可原價割愛?
回復 49# wth590240

My email : ryuufai@yahoo.com.hk

Thanks ! C hing !!
回復  samuel2

i get 3 pcs wo....
wth590240 發表於 20-5-2013 09:47 PM

師兄你有3隻好叻呀~~~
咁你夠唔夠膽話另外個2隻會原價放出黎?
唔係就唔該你自動消失,謝謝
頭像被屏蔽
回復  samuel2

haha...
wth590240 發表於 21-5-2013 09:45 AM

下次你打英文時麻煩注恴文法
你應該話: "I Got 3 Pcs Wo", 明無? :he:
頭像被屏蔽
回復  samuel2

I GOT 3 PCS WO, BUT U......HAHAHA....
wth590240 發表於 21-5-2013 09:53 AM

老實講我唔知你係度笑乜? 成個idiot咁
唔該你消失吧,謝謝 :x
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復  samuel2

笑你無,重要發哂癲咁!乜討論區唔係比人留言咩?有人話好少人有兩隻,我係有三隻呀,吹 ...
wth590240 發表於 21-5-2013 01:41 PM

你都幾好笑喎?你有幾多隻同我有咩關係?
請問邊個話你知我一隻都無? 我有同埋無又需唔需要同你交待?
我又想請問下我點發晒癲? 我家人點教我又與你何干? 請問我幾時有叫你原價放俾我?
你睇清楚人地寫乜先回啦,小朋友!!! 唔太識字就叫屋企人又或者返學校等老師教你,順便學下咩叫閱讀理解啦。
叫你消失係因為唔想你係呢個討論區做交易,去番你個雅虎啦,idiot!!!
同你再講都唗氣, 仲要開埋呢啲新ACCOUNT擺明玩野。
你夠疆咪原價放囉,放俾邊個同我都無關係,不過......我睇死你唔捨得囉,小朋友 :52:
我想知究竟原價係幾錢?謝謝!