Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG RX-78-2 GUNDAM Ver.3.0

頭像被屏蔽
以為有D咩震撼野公報......神聖衣改色, MG RX-78 VER. 3......BANDAI 技窮了, 出到冇野可以再出......
希望會有驚喜:77:
Bandai 有乜新嘢,都係元祖出先𠺢啦。
明知好似有少少揾苯,
不過身為高達迷,我諗元祖都冇得唔入呱,價錢都唔算太過。
直接放大出PG版啦笨........ 大.

排隊出MG o既機體多到爆, 點解又係RX-78.....
直接放大出PG版啦笨........ 大.

排隊出MG o既機體多到爆, 點解又係RX-78.....
MilkyGoGo 發表於 15-5-2013 01:27 PM

你荒佢吾會, PG 2.0, 3.0
mg又來3.0................{:1_229:}
等埋今晚就可以睇灰模了
好采 ver 2.0 無買
除左外型吾同,重可以有咩賣點?有燈?噴煙?完全冇水口?....可能我諗太多了
其實1.0同2.0隔咗咁耐返出, 我明白, 始終技術上差咗好遠, 加上RX-78-2咁有象徵, 返出2.0, 我明白...

但係咁快出3.0我覺得有D, 唔係咁啱.....
返新得太快......

其實可能返新吓其他高達姐, Z Gundam出完2.0之後, 返新既路段就無似無咗咁...
Nu 係就係出咗隻新, 不過新加落去既爆甲唔係咁多人鍾意, 只可以叫Ver. Ka., 自己都唔當佢係2.0 (不過自己幾鍾意佢爆甲既設定)

笨記要返新, RX-78-2又返新咗, Z Gundam又返新咗, 要計都係時候到ZZ啦......
就算唔係ZZ, 你都唔好又返新RX-78-2, 出3.0啦......:what:
我隻2.0仲未砌完……
我反而想出多D其他MG Ver.KA版本...
may be rx78 pg2.0 is better than mg 3.0
跟住唔通又想好似上次咁 出zuku, G-3......3.0:72: