Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] MG RX-78-2 GUNDAM Ver.3.0

好采 ver 2.0 無買
MAKxCF 發表於 14-5-2013 02:55 PM

其實我都明師兄想法
當時BANDAI將MG 2.0推左去重現TV版外型,有少少搞停左MG系列.
渣古,勇士都唔係咁好賣,連Dom都出唔到2.0(應該話不必要,講外型MG Dom已經好正斗)

不過後來就覺得,兩樣野黎o既,BANDAI只想提供不同style款式
如果不喜歡TV造型,後來又有隻O.Y.W版本.
所以,相信3,0推出後,2.0都不會絕版.
老實說
rx78 我就滯了
出 zz 2.0, v2, dx 好過
其實好唔明點解唔出RX-78-1,只係改小小嘢同隻顏色就得!
同隻RG 有什麼分別! 買RG 好過LA! 點計都精細D!
其實好唔明點解唔出RX-78-1,只係改小小嘢同隻顏色就得!
柏迪 發表於 14-5-2013 04:50 PM

RX-78-1... 唔只係藍轉黑咁簡單...

手腕... 腰側裝甲... 腳掌護甲... 光束步槍... 都唔同...

或者Bandai想將佢當成秘密器卦...

呵呵呵...

小櫻上
今次賣點係咩?{:1_215:}
新方向原來是指出3.0.................
好像有點過分wor....
之前未2.0 化的模型有可能會直升3.0?
RX-78-1... 唔只係藍轉黑咁簡單...

手腕... 腰側裝甲... 腳掌護甲... 光束步槍... 都唔同...

或者 ...
小櫻 發表於 14-5-2013 05:21 PM

分分鍾魂shop出, just like Crossbone Gundam X2, 等咗咁耐, 佢加 parts 出
柏迪 發表於 14-5-2013 04:50 PM

改少少色果隻係G3
放番大RG :76:

您的帖子長度不符合要求。
another rx-78-2?  to many versions already.
同我隻RG好似{:1_208:}
雖然似一隻 1/100 的 RG 高達!不過,隻 高達 VER.2.0 放在 渣古 ver.2.0 身旁,又好似有小小格格一入!放隻高達VER.3.0,可能感覺會好好多!
我估跟住Gundam Mk-II 同 Z Gundam都會出MG 3.0.

:he: