Toysdaily 玩具日報

查看: 8459|回復: 25

[玩具報告] スーパーロボット超合金∼萬能俠

一\二號已番貨,OK價,兩只加埋和之前真鐵甲(拳頭萬能俠)差唔多,叫做祗玩,都叫做有D合金,聚手
我見到隻一号個盒同之前吾同既,件野係吾係有分別架?
我見到隻一号個盒同之前吾同既,件野係吾係有分別架?
b855506 發表於 10-5-2013 10:17 PM

因為今次是再販, 所以不會有初回特典
http://blog.livedoor.jp/hacchaka/archives/51574575.html
http://glove0523.blog105.fc2.com/blog-entry-853.html
初回特典

初回盒

再販盒
http://www.1999.co.jp/10117793
果舊發泡膠假石真係好把鬼..... :67:
之前MISS左,今次平平地會入手.
再販個盒靚好多...{:1_197:}
再販好多次呀{:1_222:}
平都可以諗諗................:D
平都可以諗諗................
ray文 發表於 11-5-2013 12:03 PM

文兄你未入咩???
刀便㗎,現D窩拔暈都唔只呢個價,我仲係超人入埋一號仔果盒part屎,一舊有找
我今日都入左2號。

旺角精口口口班人真係唔知佢地番工做咩,1點半去到問佢地有無2號賣(當時見佢有3,4隻響到),佢話無現貨,我去左蕉人買,跟住又番去再睇其他野,過左15分鐘,另一邊見有現貨賣,第一次去個時可能已經有,不過我睇唔到。

班友同老細倒米,一係雲緊遊。

平都可以諗諗................
ray文 發表於 11-5-2013 12:03 PM
請問依家咩價位???{:1_197:}
回復 12# 阪神

二字頭
文兄你未入咩???
iamfinethankuuu 發表於 11-5-2013 12:20 PM

未呀, 都冇你個價咁正................考慮吓先~:67:
我今日都入左2號。

旺角精口口口班人真係唔知佢地番工做咩,1點半去到問佢地有無2號賣(當時見佢有3,4隻 ...
馬仔 發表於 11-5-2013 02:12 PM

我都係精粉睇到有, 拎咗幾次上手, 最後都冇買到.............:79: