Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: nela

[玩具報告] スーパーロボット超合金∼萬能俠

元朗精粉2號無喇, 最後逼住第二間入.................
真係唔知原來咁多個大大都之前無入....
買得合金既大大, 相信之前都有買合金魂, 可能入埋黑版同R版, 所以未必有入.

不過見過價OK, 我之前都有入一號同拳頭MODE, 所以都入埋二號.

2號有劍有EFFECT PARTS, 都入得過.

真係唔知原來咁多個大大都之前無入....
宇宙之王者 發表於 13-5-2013 11:29 AM
cp值很高
萬能俠1號跟本就是GX-45的縮小版(造型還是有點差異)
可動很高、也很好把玩
拎左上手睇,最後都係冇買

價錢平係唯一令我產生興趣既方法.
2舊幾/只. 我1及2號孖入呢, 任扭任屈, 襟崖爛做無投訴, 玩落都OK.
我2號無入,有1號{:1_197:}
一口氣把1,2號,武器SET和魔神Z 買了
可惜SKL 和惡魔人VER 上了天...買唔起
不過話時話,2號個頭的飛機仔好鬆
好易掉下,唔知其他BROTHER 的是否都係一樣
好怕唔見.....
如果未買,個人覺我2號最唔好玩
1號同魔神Z VER.都值得買
回復 23# lhfsamuel

但2號貴多幾草就有背翼同effect 件兩件,ok 㗎,剩買1號appendix 都一魚啦!
兩只架飛機都一般實,保貼膠幫到你
頭像被屏蔽
2號
is better............