Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 不一樣的奈葉、菲特

大家好~
相信有不少師兄都認識她們吧! 無錯就是魔法戰紀既奈葉同菲特!
不過特別的是今次她們終於長大了~終於都等到佢地長大了:$
雖然佢地少時都可愛,但女孩子長大了既成熟美又是另一番風景:handshake:
再加上佢地長大了既泳裝造型暫時得今次Alphamax有出~真希望會figma就完美了~
好去圖~

1/6既比例的確比1/8又係另一個更好既比例 , 重可以同我D HT Figure放埋一齊:$

兩隻我都好鐘意, 不過都係LIKE佢件戰鬥服.{:1_208:}
呢對泳裝真係唔錯 不過無入手~~~

畢竟比較喜歡佢地細個個時~~~
佢地細路時既figure出得太多了~~
反而佢地25歲既figure印象中好似無~~
呢對真係值得落入手~~1/6可以其他figure襯埋{:1_203:}
回復 4# 密斯威爾

如果要以年歲黎分
佢地25歲既Figure除左呢兩隻 就只有Freeing個隻奈葉戰鬥服

而19歲個時 姐係StrikerS 就比較多~~~