Toysdaily 玩具日報

查看: 9052|回復: 18

[分享討論] 我也要快拍之.... 齊來打機機.. or 打halo都得 !!!

我用old cat 大大金句來出post ..因為太掛住佢鳥 !!
:64:old cat ching...你太耐冇出現鳥 !! miss you too much ~~~:79:

好回正題..:43:

本身諗住5月出糧買MJ 23 ....點知..QC{:1_201:} .....我諗唔洗講大家都知乜事..
好la....上星期本來諗住抽中左WM II...就星期6走去買la{:1_205:}
點知..抽中..都要排落街:47:...即時閃人 (因上年排動漫展..極有陰影{:1_207:})

唔通個天都唔幫我....:63:

就走左去銀記...就見到佢..一睇.......:shiny::shiny:
(小弟一路以來得3隻3A野..呢隻係第4隻)

好la...問題來la...白灰定藍好呢{:1_222:}
最後..就白灰...因為感覺夠舊化..同夠舊....灰灰白白黑黑..又似軍事野!!:love:

小弟因地方有限..沒有燈光器材...只好影白地再拉爆佢{:1_240:}

見大家睇得白地會悶...其實係自己覺得悶...今次加左d死人爛template...扮下野:(

可能扮得唔好又傷眼就見諒...:64:

Opening !:35:

3A舊化..沒有說話好講:44:..今次再玩lighting野.....就更加:no:

直倒 :)...感覺更良好 !!

抄下cat cat sir 先....... {:1_201:}

好...出完post ...{:1_197:}.....
我時彈閘la....SEE YOU !! {:1_228:}

( 希望old cat 同 cat sir 見諒 :64:........又借你兩個大名過Q...想增加收市{:1_201:})
呢隻真係唔錯!小弟正1516中!
唔知要呢隻定MJ好:time:
有毒性,無得頂呀!:$

隻野嘅detail位真係唔講得笑,如果小弟平時有打halo習慣得話一定中招。:71:

Btw,滴哥抄d唔抄d,應該係咁至啱:

型爆••••••:$
呢期滴少發功了:71:
搵咁多借口入隻好物,想毒人就真啦。。。。。。。。。。。
呢隻真係唔錯!小弟正1516中!
唔知要呢隻定MJ好
qiy 發表於 7-5-2013 06:20 PM

我選了呢隻.....MJ 遲d 一定大把ver...:64:
有毒性,無得頂呀!

隻野嘅detail位真係唔講得笑,如果小弟平時有打halo習慣得話一定中招。 ...
catcat 發表於 7-5-2013 06:59 PM

copycat .... 都係講下笑:64:
見張相可以prsent到 say bye mean ..咪加隻字仔law {:1_197:}

我比較like ....人係要有自己屎大澳 !{:1_228:}
型爆••••••
呢期滴少發功了
Oldcat 發表於 7-5-2013 08:29 PM

:handshake:old cat ching...你幾時出post ....我冇沙發你好耐:help:

:55:發乜功呀 ~~ 12"區太多猛人..{:1_201:}
我都係見cat cat.叫我出post.....又見昨天小野攪... 我先出...:78:

懶係我中指 :52: ~~
搵咁多借口入隻好物,想毒人就真啦。。。。。。。。。。。
星月夜 發表於 7-5-2013 09:16 PM

係..夜兄中:71:

我目標係..cat  sir ..:):)
回復 1# 滴滴仔

E...就係睇鋼鐵俠3那天,睇中個隻{:1_203:}

隻野!!又幾靚仔o既
VERY GOOD, SUPPORT!:71:
正到無朋友~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_225:}
滴統帥出post ,點都要支持下:71:
呢隻的確係神物!正在所有架生都可以磁鐵上身!可惜小弟今個月訂大左h記嘅野,要厳選:$
仲有點解咁正嘅post唔加精架:79:
:64:thx ~~ 有洋兄 , darknight兄 同 上帝兄十卜 {:1_226:}
加咗啦∼GOOD POST!
:71:

滴統帥出post ,點都要支持下
呢隻的確係神物!正在所有架生都可以磁鐵上身!可惜小弟今個月訂大左h記 ...
上帝 發表於 8-5-2013 09:25 PM