Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: mandymandy11

[分享討論] 大家點睇今舖ironman玩具銷情? 內含劇透慎入

回復  Leslieinaus

係咪mk8我就唔知、不過mk7一早係tony 屋企連埋1至6一齊爆q曬啦。
sonsonsun 發表於 5-5-2013 10:50 AM

其實mark vii應該有兩部,一部tony新整出黎放o係hall(明顯新淨好多),之後被炸
另一部係紐約事件之後既超級戰損版,著過去同黑人朋友飲茶,泊街果部(明顯殘好多)
最後俾pepper打爆果部應該就係超級戰損果部
其實mark vii應該有兩部,一部tony新整出黎放o係hall(明顯新淨好多),之後被炸
另一部係紐約事件之後既 ...
ase 發表於 6-5-2013 12:32 AM

被打爆果隻膊頭飛彈位係金色架
唔係MK7而應該係MK.8~10嘅過渡型號

唉~今集根本就唔係ironman,應該改名叫bioman!!!
tony一款裝甲會做好幾套啦
你睇mk5爆到爆晒,放係hall到又係完整
之後mk2俾上校拎走左又還原返係到
不如唔爭在出小辣椒啦~
不如唔爭在出小辣椒啦~
wesleylau 發表於 6-5-2013 11:34 AM

出硬, Hottoys會同錢作對?
其實我真心好奇想問,係生化人勁D, 定hulk勁D? 如果係生化人可唔可以KO到HULK? 如果唔得既話,用IGOR 唔係已經可以打曬D 生化人?
HT出的應沒有問題, 因本身有班FANS,  孩之寶那些6吋公仔都應該好好買.
另那只1:4的MK7, 之前都見好多人入手. 反而威龍出的那2款我就不十分睇好.
如果威龍出的那款模型是可動的, 就可能一戰. (將BANDAI的龍珠和幪超那種)