Toysdaily 玩具日報

查看: 12991|回復: 36

[分享討論] 大家點睇今舖ironman玩具銷情? 內含劇透慎入

今舖咁多間公司爭出ironman多隻型號, 有感炒燶既feel

玩具銷情同角色本身在劇中既表現有絕對的正比關係

今集多隻型號出場時好多連樣都睇吾清楚就被生化人秒左
東尼同大佬打果時係十秒倒就因為戰甲嚴重破損而不停換新甲

最後有隻吾記得咩型號既要殺死小辣椒, 更被小辣椒徒手一下打爆秒殺, ironman在今集已淪落到被秒既地步, 表現不堪入目, 叫人點買?

不過mark-42戲份重到爆, 預計呢隻銷量不錯

生化人真係好勁, mark-42自爆都殺吾死佢
今集D ironman好似紙咁薄:help:
我接受唔到果班生化人,同埋中國變中東既萬大人
變左"包乞食"既T Virus / C Virus, 中毒死唔去就變超人,死得去就爆炸
Mark 42, Tony Stark 同愛國者都應該多人買, 其他我估就睇個人對 Ironman 既狂熱程度了.
小辣椒徒手打爆個隻似係MK7黎
樓上Correct :)~~~
生化人好勁, 完全係進化既新人類
其實唔係好明,mk3被坦克炮打中只是花左,mk6被雷神錘打都無事,今集戰甲像紙扎,mk42就散修修Lego咁,今集最勁是小辣椒。復仇2應該找佢做主角。
生化人可以秒到iron man鈦合金係因為有接近3千度高溫
玩具有平有貴,款式就各式其式
總有一件合心水!結果皆大歡喜!:61:
各師兄好,首先小弟沒有定42合金,現在有些少後悔,想後追(考慮中:no:)。說回電影,iron man套甲我覺得永遠兩大弱點“被人通強電及都幾快無電”!!看完電影點解嘩“紙做架?”就上網找找,源來“鈦合金”的熔點只有“1668度”左右{:1_236:},3千度高溫,呵呵!
主角類別相信形响不大,其他的就會差小小:42:,都有好處,歡迎情度低D,入手易D{:1_208:},定價可能無咁進取,反而戲中超市買野自制武器上身造型,可能會出(估計嚟姐),因為都幾特別同都多配件玩,幾得意咁{:1_208:}
小辣椒徒手打爆個隻似係MK7黎
poonad 發表於 4-5-2013 11:58 PM

MK7一早已爆,個隻係MK8,
如果HT 會出生化人, 皮膚做半透明, body 內有紅光發出扮火, 又出晒筋可以換頭, 咁就正爆啦 :$
出到生化人, 不如出綠燈俠.

美國玩具不嬲出緊ironman甲, 即係有人會買, 我都會.
但每個月幾款, 隻隻幾千, 我又不是專職買玩具, 真係好難做得出啊.
我認為攤凍來吃好些.