Toysdaily 玩具日報

樓主: mandymandy11

[分享討論] 大家點睇今舖ironman玩具銷情? 內含劇透慎入

出到生化人, 不如出綠燈俠.

美國玩具不嬲出緊ironman甲, 即係有人會買, 我都會.
但每個月幾款, 隻隻幾千, 我又不是專職買玩具, 真係好難做得出啊.
我認為攤凍來吃好些.
小辣椒徒手打爆個隻應該係MK33,我應得心口個戔類似三角型的燈
回復 14# JUNOWONG28

有Mark 8 咩。。。
應該係Mark VII 黎嫁
回復 18# Leslieinaus

係咪mk8我就唔知、不過mk7一早係tony 屋企連埋1至6一齊爆q曬啦。
有 mark 8 9 10
樣同mark 7 好似
直情好似睇緊X-Men
:he:  天作孽,猶可恕;自作孽,不可活。  :58: 只係想有咁多款出咁多款, 打劫大家個荷包!   :75:
回復 17# hkwadee

In the last scene, Pepper broken was Mark 8 or 9
只可以講今次敵人對準IM最原始的弱點~"保護甲"來打!無咗件甲TONY同普通人無異:DD
其實唔係好明,mk3被坦克炮打中只是花左,mk6被雷神錘打都無事,今集戰甲像紙扎,mk42就散修修Lego咁,今集 ...
dreamtoys 發表於 5-5-2013 12:47 AM

今集小辣椒係最後BOSS
狼人都吾夠小辣椒打了:43::handshake::46:
第一二集Iron man令我覺得mark 1-7 & war machine好正, 深深愛上, 但第三集令我有感mark 7之後d型號好雞, 好測試版, 就算出12"都可有可無.
第一二集Iron man令我覺得mark 1-7 & war machine好正, 深深愛上, 但第三集令我有感mark 7之後d型號好雞, 好測試版, 就算出12"都可有可無.
其實我覺得今集佢想講係Tony 本人~
我覺得佢d甲可以搖控佢下次唔洗親自出黎啦!
次次控制咪ok囉~

不過講返玩具啦~
我覺得唔會冇人買既~應該都幾好賣wo~:75:
加上佢有好多都係改小小改色咁~:74:
可能 mark 8 9 10 都係 7身5頭4腰3腳6手 ++埋埋改小小位~改下色~{:1_218:}
好似ht如果 ht 出 17 33 35 呢幾隻之後用返個模改色出 係動漫版ar 聖誕版 一樣大把人要~:45:

同埋小弟心信 出碟時應該會介紹返~{:1_228:}