Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] S.H.Monster Arts「悲劇猩猩王」KING KONG

出色
不仿一入
nt1127 發表於 9-5-2013 02:40 PM

係唔錯呀 e隻, 又平, 我見個post 有ching 唔洗3魚入左:cool:
其實我都係因為佢呢個性感紅唇而入
最初公報時是沒有意欲買的~~幸運地沒有中sad^ ^

...
gravegrave 發表於 9-5-2013 12:29 PM

你就好冇中sad{:1_222:}雖然山口隻暴龍細隻d,
不過拍埋一齊玩真係好有娛樂性:love:
今日係(而家點)三魚二入了
我應該冇中sad貨
一開始玩,右手同右腳都甩過兩三次
四腳點地個pose擺黎擺去都冇官圖咁靓
因為咁右腳甩過兩次
之后可能識玩(我會先張開大脾,感觉可動範圍大啲,而且冇咁易甩),冇再甩過!
我應該冇中sad貨
四腳點地個pose擺黎擺去 ...
詠瑜 發表於 13-5-2013 01:28 AM

公起ching 靚價入手{:1_226:}
尋日我行旺角油麻地都見到幾間做緊e個價
不過想問下ching 你果隻係手肘甩定成隻手甩?
其實我想問下依隻有sad貨,但点sad法?
尋晚甩既係手腕,(拳頭前第二個關節)
今日再玩,想整拍胸動作……
點知手臂同手腕之間個關節,成個甩岀黎,甩左幾次
即係隻玩具個手中間個關節,你post相話已改大個洞果度
明明卡番入去時都好緊……
但玩完一大輪又甩,兩隻手都係咁
唔記得講,我甩既情况同你相一様
唔係波位甩,係扣甩
其實我想問下依隻有sad貨,但点sad法?
b855506 發表於 14-5-2013 12:00 AM

其實文中已經提過.....
就係手肘關節太易脫落
主要原因係關節食得唔夠緊
唔記得講,我甩既情况同你相一様
唔係波位甩,係扣甩
詠瑜 發表於 14-5-2013 06:20 AM

就咁睇, ching 你果隻最sad wo
好多位都好鬆, 仲要2條臂都甩:cool:
試下響關節整d 白膠獎 睇下會唔會有幫助
主要係等佢多層膜令關節與關節之間更緊貼
我都有買哩隻,真係好好玩。
我都有甩手踭位情况出現。
我覺得係個波joint位太緊,當想左或右轉前臂太快時,個扣位就容易甩出離。
(我果隻King Kong啲跤位都好 "油立立",唔知係咪咁先容易甩?)
而家我會慢慢扭,就唔易甩了。
我都有買哩隻,真係好好玩。
我都有甩手踭位情况出現。
我覺得係個波joint位太緊,當想左或右 ...
schiwong 發表於 14-5-2013 09:31 AM

油立立果D應該係好似潤滑油咁既野, 我果隻都有
即係到E加為止都冇一位CHING 果隻係唔sad....
就算佢甩出黎你再好緊咁按佢番上去都好"
一轉隻手臂都係會好易甩出黎
睇黎學ching 講, 真係要扭得好慢先得:(
我應該冇中sad貨
四腳點地個pose擺黎擺去 ...
詠瑜 發表於 13-5-2013 01:28 AM

師兄~請問1F定2F大概邊個位可以買到?
尋日我都有去行左轉 唔見有 救命呀!!我想入返隻呀!!....
師兄~請問1F定2F大概邊個位可以買到?
尋日我都有去行左轉 唔見有 救命呀!!我想入返隻呀!!....
試試刀 發表於 15-5-2013 09:16 AM

上頑仔Y拍仲有得賣呀,都係三魚二。
上頑仔Y拍仲有得賣呀,都係三魚二。
schiwong 發表於 15-5-2013 12:23 PM

我上星期日見頑仔walk in都係3魚2
頑仔Y拍即係乜?......
頑仔walk ?