Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] S.H.Monster Arts「悲劇猩猩王」KING KONG

S.H.Monster淨係想入離隻~~~
睇完神打兄報告即刻要入~~~:71:
謝神打兄靚相~~
此系列哥斯拉同金剛 ,比我揀都會買金剛可玩及惡搞成份都高好多
doglwl 發表於 6-5-2013 04:14 PM

多謝dog ching支持,
我都係咁話, KING KONG 娛樂性高D, 不過入完KING KONG 之後有D想後追番隻哥師奶:69:

S.H.Monster淨係想入離隻~~~
睇完神打兄報告即刻要入~~~
小玥玩具大堂 發表於 6-5-2013 04:28 PM

哈哈, 小玥CHING 快D入
我等睇你既靚相{:1_223:}
樓主肯定遲啲有平貨?
今日見旺角間都要四魚回一
如果遲啲真係有平貨,我等好了,
雖然我好想入
支持樓主一post, 呢隻真係玩得開心

樓主肯定遲啲有平貨?
雖然我好 ...
詠瑜 發表於 7-5-2013 10:36 PM

唔洗遲d, 係Page 1 已經有ching 講左精粉有3魚2 xdd
話說日本果邊做緊特價, 香港好多鋪頭都有補平貨{:1_214:}

支持樓主一post, 呢隻真係玩得開心
nesidoh 發表於 8-5-2013 12:56 AM

nesidoh 大都有入:shiny:
你果隻隻牙好似靚仔d wo, 手肘有冇sad到?
rarely can we find toys of gorilla produced with this high quality. thanks!
樓主肯定遲啲有平貨?
雖然我好 ...
詠瑜 發表於 7-5-2013 10:36 PM

也虎長期有三魚二日版:)~~~~~~~~
支持一下魔帝兄,同平常極魂既分享一樣咁詳盡呢:)
唔洗遲d, 係Page 1 已經有ching 講左精粉有3魚2 xdd
話說日本果邊做緊特價, 香港好多鋪頭都有補平貨{: ...
神打魔帝 發表於 8-5-2013 09:12 AM

一樣呀、果下真係標左冷汗、哈哈
:70:三魚尾入.....
不過唔緊要, 支持下先
三魚尾入.....
不過唔緊要, 支持下先
gravegrave 發表於 8-5-2013 02:14 PM

每次見到呢張圖都笑左出黎.............:p
rarely can we find toys of gorilla produced with this high quality. thanks!
lk_yau 發表於 8-5-2013 10:05 AM

多謝 lk ching~
玩完KING KING 我真係好期待下隻SHM{:1_223:}

----------------------------------------------------------------------------------------

支持一下魔帝兄,同平常極魂既分享一樣咁詳盡呢
timothy276217 發表於 8-5-2013 10:24 AM

多謝 timothy ching,
影相唔夠其他ching靚, 咪打得詳盡d幫補下囉 xdd{:1_220:}

----------------------------------------------------------------------------------------

一樣呀、果下真係標左冷汗、哈哈
nesidoh 發表於 8-5-2013 01:54 PM

即係我以知既已經有3位ching 中sad{:1_224:}
咁我反而想知有冇邊位ching 果隻係冇事wo:(
三魚尾入.....
不過唔緊要, 支持下先
gravegrave 發表於 8-5-2013 02:14 PM

早買早享受ma xdd
響車上面睇你睇圖笑左出聲,
我諗應該會有人因為佢e個面相而入手xdd
早買早享受ma xdd
響車上面睇你睇圖笑左出聲,
我諗應該會有人因為佢e個面相而入手xdd
神打魔帝 發表於 8-5-2013 10:09 PM

其實我都係因為佢呢個性感紅唇而入:love:
最初公報時是沒有意欲買的~~幸運地沒有中sad^ ^

出色:71:
不仿一入