Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] S.H.Monster Arts「悲劇猩猩王」KING KONG

我覺得呢隻KK認真正...
最正是 D 傷痕...
成隻即刻 WILD 晒

最鐘意CHING錯誤示範圖 :77:
回復 7# 神打魔帝

我頭先都係youtube睇返
的確係銀背wo

好正的介紹,
最後的錯誤示範絕讚呀{:1_232:}
KingKong個開心樣真係笑死我∼
如果買KING KONG
我諗都要買埋山口既暴龍先得..
支持。。。。。。。good post !!!!!
我都有入 非常出色 不過KING KONG係一隻銀背猩猩
但笨大竟miss左依一part
遲d可能自己油返
Bebe* 發表於 4-5-2013 05:17 PM

大大心水果然好清~:71:,之前都覺得好似差啲咩咁,而家終於都知係咩啦~
此報告好詳盡呀,冇打算入,睇大大報告算:77:

回復 17# Bebe*

我重溫果時以為佢係反光先會咁樣,
咩原來真係唔同色嫁{:1_197:}

-------------------------------------------------------------------------------------------

回復 18# 大ken

多謝大ken ching
有埋個高興樣, 我真心覺得係惡搞既好材料{:1_220:}

-------------------------------------------------------------------------------------------

回復 20# montin522

多謝montin ching 支持:shy:

回復 22# 御遠將

多謝支持啊:78:

我自己都有好多野想買, 不過好多時都係睇其他ching 報告就算
自己都冇時間玩咁多:unhappy:
如果女主角面部有上埋色,就good喇~~~~~~~:71:
回復 24# pein

如果佢真係上左色, 我驚我會發惡夢:DD
你都知笨大既人臉上色一向幾咁「細緻」嫁啦:(
KK都係我第一隻SHM:love:
外型真係無得彈
不過可能玩唔慣D見唔到關節既玩具,我好怕扭爆佢D關節...(收得太密實,未能確實了解每個關節既構造同埋扭動方向)
回復 26# Knightmare

佢剛剛發報果時我已經中左毒
Bandai 會出KING KONG 真係估佢唔到
成品真係又重手又精緻

就你講既問題, 其實佢D關節好實淨,你扭過左佢個幅度最多都係個關節甩出黎
唔易斷的, 因為我寫報告時試過曬佢D關節:(
支持神打魔帝既極品King Kong:71:

我係原子xx:43:
回復 28# F.S.飛煞

你唔講真係唔知你係原子:60:
失覺曬失覺曬{:1_227:}
謝神打兄靚相~~
此系列哥斯拉同金剛 ,比我揀都會買金剛可玩及惡搞成份都高好多