Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 新:(補色p.4 爆地p.3)活在當下, 6"當12"玩~ Mark II & Iron Patriot

回復 44# Mcfarlane

回復 43# catcat

改完用FB了, 真係唔講得笑. 好辛苦呢....:angry:
Load多兩次,又睇到,吹脹...

正題,呢兩隻扭係好扭,但qc同價錢不成正比,睇師兄美圖算了。記得德哥好似 ...
catcat 發表於 18-5-2013 09:59 PM

你味係之前12" 喪爆地囉爆到好鬼靚又多野玩, 重好講, 你爆完12"我D細O既邊咁爆? 起碼無你爆得咁靚~ 所以味退而求其次爆6"囉~ {:1_208:}
我都入左一對
我都入左一對
wahlaiest 發表於 20-5-2013 12:11 AM

Congrat!!!! playbhard & u never regret!{:1_223:}
今日高人指點,MARK 42加橙線及少少黑線(免得OVER)和補金色; IRON PATRIOT藍底加了都唔覺眼, 只有面罩好點, 沒銀色下擇日再補~ 嘩又買又影又補再影, 不歸路~ {:1_225:}

左裸站; 右少改 {:1_219:}

CLOSER, CLEARER {:1_220:}

背, Exit only, NO ENTRY~ {:1_226:}

"Can you feel the love???":)

IRON PATRIOT  面罩滲了黑線係味出好多呢?:shy:

昇龍拳~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_223:}

儲氣~~~

------
滲線, 原廠已溝稀; 待乾用紙巾左邊稀釋一角抹 / 未乾即抺溢出黑線。

高人話金底用橙線~

補色金, 遠睇用筆唔覺~~~~ OVER左用稀釋 {:1_214:}

----
兩少PS圖~~~ :shy:

:love:THX FOR SHARING LOVE~
金色出界點算???????? {:1_197:}
用手搓得luck.  AND thx for 版主 to 精華 this post.  I have tried to 滲手/拳頭線. 遅些加相.{:1_228:}