Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 新:(補色p.4 爆地p.3)活在當下, 6"當12"玩~ Mark II & Iron Patriot

睇到啦...我想問D支撐架係邊度可以買到.....???
回復 31# wcsdom

信和三樓toys legend 正前方有格仔店賣8草1盒bandai三隻; 皆旺一樓電梯右第一間1魚2; 頂樓賣雜廠架易碎,但平,2草1set.
回復 32# darknight

唔該晒....有時間去睇下先....
我都有買到MK42,都有POST到上黎比大家睇,我仲張隻掌心上左色,有興趣可以去睇下

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... p;extra=#pid6893216
支持玩七吋, 唔玩12吋 (講笑), 不過七吋我覺得係會有心機"玩"多d, 無咁多顧慮

見師兄們有試爆, 我也試爆, 愈爆愈HIGH, 不能自拔, 真的手爆了~~~~~~~~~~~~~~~~ {:1_221:}
HT D IRONMEN 我都未試過、也唔捨得扭, 兩魚MARK 42果然係玩具任扭呢~ :shy:

如果左腿能再向前提膝就是神物了~~~~~ :)

怪怪地~~~ {:1_224:}

好過無~~~ {:1_216:}

-----
CLOSE UP~ :!

謝欣賞. 兩魚玩到盡, HT都比唔倒呢種又平又正O既快感比我~ {:1_221:}
個地台好型, 係邊度買架??????????????{:1_221:}
爆地真係好型....我都試下先...
回復 38# wcsdom

快D試下啦~~~ 呢隻睇唔同師兄玩都有唔同啟發~ 很高可玩性呢~~~ {:1_221:}
單擺POSE, 或加場景都好多野玩??????{:1_220:}

回復 37# classicpredator

個台係跟safs, 可睇綜合http://toysdaily.com/discuz/view ... 7033&highlight=
Google真係好混脹,死晒圖....

上次師兄叫小弟比d意見,最後都係睇唔到圖就無左件事....sor~
Load多兩次,又睇到,吹脹...

正題,呢兩隻扭係好扭,但qc同價錢不成正比,睇師兄美圖算了。記得德哥好似由老尖殺到入tko至揾到合心水的一對,小弟心血少,腳骨力要慳了。

見師兄爆地爆得咁爽,真心,手,痕...:no:
孩佬今趟真係威番次,贏晒其他品牌{:1_214:}
我會將相變番fb出,我忍唔倒d相時得時唔得!:D