Toysdaily 玩具日報

[其他] 當看到這照片時想起自己遇過一件事....

我聽過一句說話,之後一生受用。。。

有位老師對一位學生家長咁講過:
佢對人地既要求好高,但係對 ...
sundaydriver 發表於 2-5-2013 09:44 AM

'大字'內容完全同意, 好似講緊我自己, 我對美女要求都好高, 又要樣靚, 身栽又....腿又......
但係我自己樣衰又口臭又衰格, 卻又無視自己缺點......
我有次見到個後生媽媽O向間文具舗同個 大約5-6歲細路講左幾句 ,大約係話.... 你讀好D 書 , 搵到錢乜都 ...
星月夜 發表於 2-5-2013 09:55 AM

可惜細個阿媽唔會咁樣'誘發'我圖強, 如果唔係,
我諗我而家應該變咗有錢佬, 左攬一個, 右攬一個上緊TD~~嗚嗚~~
(笑)
而家 d 人去買野真係當正自己係大爺...
又個收銀都好夠薑
而家 d 人去買野真係當正自己係大爺...
又個收銀都好夠薑
玩具 發表於 2-5-2013 12:48 PM

好多收銀管錢的都是自己人, 或皇親國戚, 所以不怕得罪客,
換轉是外人, 恐怕明天就要看JOB MARKET了~~
回復 16# cliffordchan107

大大你一咁講..我又諗起...我對影片的要求很高,要高清,要步兵,又要黑絲加靚legs..但自己卻唔願比錢..唔願上網自己dl...我都一樣無視自己缺點:59:
回復  cliffordchan107

大大你一咁講..我又諗起...我對影片的要求很高,要高清,要步兵,又要黑絲加 ...
老文 發表於 2-5-2013 02:08 PM

老文兄你不要這樣說, 你雖然無俾過錢, 但你都有付出過的, 而且是十億十億咁付出......
very gd, 賤媽被教訓了, 收銀做得好好!!{:1_208:}
回復 21# cliffordchan107

可惜佢地一d都收唔到...無奈:56:

可惜佢地一d都收唔到...無奈
老文 發表於 2-5-2013 02:41 PM

收到就大鑊了, 幾年後就會有好多女人拖住小朋友上門揾老文兄你攞饍養費......
(ot了太多, 停一停先~~)

可惜佢地一d都收唔到...無奈
老文 發表於 2-5-2013 02:41 PM

他們(日本仔/女)己成功地精神污染了你, 你遲點會變使徒了:49:
(如不明, 請看新世紀福陰賤士)
'大字'內容完全同意, 好似講緊我自己, 我對美女要求都好高, 又要樣靚, 身栽又....腿又......
但係我自 ...
cliffordchan107 發表於 2-5-2013 12:36 PM

有內在美冇有怕, 一於逼囡囡看我的入面:71:
回復 25# lk_yau

咁半數hk人都係日本使徒了:p
有內在美冇有怕, 一於逼囡囡看我的入面
lk_yau 發表於 2-5-2013 02:51 PM

係喎, 我仲有內在美的, 打開個心睇下先~~
唉, 原來也是黑色的......
回復  lk_yau

咁半數hk人都係日本使徒了
老文 發表於 2-5-2013 02:53 PM

原來這個就是老文的陰謀, 係香港用'大和民族'的種, 去溝淡'中華民族'的種~~
咁下一代就可以有多d機會識到日本妹了~~
(最後一ot)
你夠膽說不是? 我們不停乖乖奉獻給Bandai, Takara, Yamato, Popy.....等公司嗎?