Toysdaily 玩具日報

查看: 10222|回復: 19

[玩具攝影] DC Delux The Dark Knight 13吋 figure

好地地 1/6 12吋 佢係都要出 13吋 -O-''不過li隻做得出奇地似 christian bale。加上5魚有找gei價錢。買來做 display 都抵。

可動係差d ga la 但係 一般招牌pose 都冇問題。

唔好意思,無玻璃櫃好多塵 :(

賣點之一:接近原版gei 絨毛被~ 仲有鐵線邊可以造出飄揚gei感覺。
造型不錯,多謝分享。{:1_226:}
ching係新入手定分享舊物? 我記得呢隻d手指可以扭 :p
回復 2# Assassin

舊啦, 而家都未見過d 玩具鋪有。
係扭得, 可以扭黎渣槍呀飛標呀咁,但係如果冇野渣住就好難扭到自然muscle tone gei 感覺-0-
Ching, May I know how much of it ?
I bought it at around 400 something
呢一隻Batman夠酷!
上身非常OK,下身就完全失控.............................
都唔覺有得賣………………………………………………
回復 8# mushroom

yes...now only hv those statue released after TDKR
我都係 bid 番黎
好正喔。 又平。。。
可能因為沒有12吋版權
我今日入咗DC Direct 哩隻1/6 TDK版BATMAN,全新未開

BEGINS版我仲見到出面有得賣
呢款同begins果款我都無入, 因為差不多大小的我已經入了HT, 所以直接skip算. 我反而對佢d漫畫版13吋 figure興趣大d~d衫係布都幾好玩嫁~
孫行者 發表於 5-6-2015 12:16 AM
我今日入咗DC Direct 哩隻1/6 TDK版BATMAN,全新未開

BEGINS版我仲見到出面有得賣

我反而對medicom 12吋版有興趣