Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: justice_wing

[玩具攝影] DC Delux The Dark Knight 13吋 figure

mushroom 發表於 5-6-2015 09:45 AM
我反而對medicom 12吋版有興趣

Medicom RAH TDK版身形係靚啲,但係配件得2塊飛鏢+1把爪鉤槍係咁多..

所以DC版完勝,我初初都有諗過追M記隻RAH TDK,不過尋晚入到DC果隻,M記可以放棄~
孫行者 發表於 5-6-2015 11:48 AM
Medicom RAH TDK版身形係靚啲,但係配件得2塊飛鏢+1把爪鉤槍係咁多..

所以DC版完勝,我初初都有諗 ...

我只係覺得頭雕面罩最似。才想入M記。
mushroom 發表於 5-6-2015 12:41 PM
我只係覺得頭雕面罩最似。才想入M記。

我搜尋返玩具日報以前啲Post,好多人話M記果隻卡通樣..囧:cool:

M記RAH BEGINS版最敗筆綠色眼珠
孫行者 發表於 5-6-2015 01:11 PM
我搜尋返玩具日報以前啲Post,好多人話M記果隻卡通樣..囧

M記RAH BEGINS版最敗筆綠色眼珠

我淨係想要個頭罩……………………最合比例
當時Medicom RAH TDK還原度我認為最高. HT最低. DC算努力過. 三隻價錢, DC只是平1舊.