Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY 預留MJ 23號

依隻我應該唔買啦, 等下一隻先買, 反正有隻45號版, 等佢出第2個頭雕先~~
真係好難相信贈品係一對襪,你話送個紅色護肘都好D。(至少唔同色先)
雖然我係冇果張gift卡,但EB今次俾唔到符合 "合理期望" 客人。
返到屋企、勁多sad位!
回復 58# 任俠

任俠兄,我都戥你爐氣。
其實我都唔明點解EB啲管理可以咁差勁,入會安排,訂貨,通知客人,取貨,保養等樣樣都做得唔拖唔水。呢d係一啲好簡單既管理技巧,照計佢賺咁多錢無理由請唔到一個人黎培訓都做唔到。與其做埋晒d門面功夫(舖頭staff有禮貌),不如做多d管理培訓。

今次張Jordan card 禮品真係大失所望,我決定唔用張咭,費事爐氣。我已經係第二度訂左了。師兄你都看開點 {:1_228:}
真係好難相信贈品係一對襪,你話送個紅色護肘都好D。(至少唔同色先)
雖然我係冇果張gift卡,但EB今次俾唔到 ...
ZARD 發表於 2-5-2013 06:23 PM

送對鞋都好,好似Kobe 咁都過得去
唔駛好似依家咁俾人話到佢飛起。
回復 65# samuel2
如果傳聞日後會有AJ鞋獨立發售係真,佢好難會咁益你。
回復 66# ZARD

唉,我只會買埋佢其他2個表情就收工{:1_198:}
其他希望可以散件買到。
回復 67# samuel2
我都希望呢個只適合擺靜態pose的Series 1快D完。
可能遲左d
唔知仲有無ching 有多一隻白色45, 交換紅色45?
我紅45有多一隻. 請PM / 回覆我, thanks
頭像被屏蔽