Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY 預留MJ 23號

#23 Michael Jordan會員取貨期限會有所變動,將改為2013年5月2日至2013年5月5日取貨。今星期日(5/5)照常營業,不便之處,敬請原諒。2013年5月1日門市休息一天。
唔係poster一張吓嘩
air_jordan 發表於 30-4-2013 06:17 PM

如果Poster都咁反應,到時真係... 天祐EB
回復  retiredhide

可以Pm我嗎?
7仔 發表於 30-4-2013 06:39 PM

七師兄我冇得pm...
YAHOO 放個班人話五月一,一定有貨,哈....仲實牙實齒個EB! 出事囉! 另張EB咭唔會係POSTER咁大整估呀? 好多人三舊BID架!{:1_225:}
YAHOO 放個班人話五月一,一定有貨,哈....仲實牙實齒個EB! 出事囉! 另張EB咭唔會係POSTER咁大整估呀? 好多人 ...
宇宙之王者 發表於 30-4-2013 08:06 PM

到時可能大家情願要海報...
如消息冇錯,幾百蚊bid嘅朋友真係要睇開啲...
回復 20# retiredhide

不如係度講∼∼
回復 20# retiredhide

我都想知禾講出黎聽下~
如果真係POSTER, 3魚 bid番來的師兄真係傷D,
但冇卡既我都會有少少O嘴{:1_222:}
照咁睇黎連一張海報嘅價值都比唔上既贈品,EB真係好有誠意

我宜家對EB既寄望係想MJ 所有不同表情既頭雕(伸脷, 笑, O嘴)歸納為限定版, 普通版全部為一個樣. 佢地吸納會員都係希望建立自己既勢力, 比錢做左會員就希望EB搞好D. 好似宜家買HT既人嗔當初點解唔做會員一樣. GIFT CARD係POSTER唔緊要, 限定幾個表情先重要:67:千祁唔好好似對家咁小恩小惠, 有D實質野至吸引到人.
如果真係poster.......我會好失望
如果真係poster.......我會好失望
kenso23 發表於 30-4-2013 10:45 PM

怕連海報都不如........
雅虎巳有1蚊任bid 的 jordan card 了.........可想而知......
正常今日派貨, 即係可以用張jordan card換野la~陣間開鋪打去問下係換咩先............
頭像被屏蔽