Toysdaily 玩具日報

ENTERBAY 預留MJ 23號

係比figure箸嘅襪......
呢次eb真係幽(襪)
Oh,my god!萬眾期待的”襪”出土了!真失望!在老虎幾百元買對襪返來,可真貴呢!
confirmed it? so funny

係一對白色印有”23”襪
7仔 發表於 2-5-2013 02:48 PM
呢次eb幽襪拍得住ht送舊綠膠
我住左澳門
先在27號來香港,去ENTERBAY登記VIP優先購
好了
一心諗住穩陣可以買23JORDAN
興高采烈在5月1號再來香港
去到EB門市才知道因船期問題要延到5月2才有售
我根本不可能在5月2至5月5期間又再過來香港一次
ENTERBAY你好0野
一次毫不負責任的延期
我就白白浪費了時間及兩次船票的金錢
各位在香港的大大對今次延期可能沒有丁點影響
因此未必會明白我現在的感受......
正所謂“襪“輕情義重,sorry 的確係爛咗D
你當初勸人買多D野攞呢張CARD, 你咁PROMOTE法, 顧客對你有"合理"期望好正常... 然後今日咁樣, 今次比你滾到, 仲有下次嗎 ?  我覺得ENTERBAY 咁樣簡直係用自己雙手推佢自己的 "誠信" 同 "商譽" 推落谷底. 難得MJ 殺出一條血路, EB今次真係 "超STUPID".
回復 43# samuel2

當然係公仔著∼∼
我住左澳門
先在27號來香港,去ENTERBAY登記VIP優先購
好了
一心諗住穩陣可以買23JORDAN
興高采烈在5月 ...
任俠 發表於 2-5-2013 03:25 PM

任大大, 唔好咁啦, 我完全明白你既感受, 不過EB就係咁 :(
聽呢度D師兄講話佢地都係前一日先打電話通知
你當初勸人買多D野攞呢張CARD, 你咁PROMOTE法, 顧客對你有"合理"期望好正常... 然後今日咁樣, 今次比 ...
ivykwong1997 發表於 2-5-2013 03:29 PM

所以佢呢期係咁迫人入會買死貨我一於唔理佢
最多我玩少隻又或者用第二啲方法買返黎。
可能講出黎有師兄唔認同, 不過我覺得要人入會就唔好迫人買現貨, 俾人買啲 / 預訂自己真心鐘意既野先係呀嘛,咁樣做生意法我覺得唔討好。

你估真係個個都鐘意李小龍,石堅, T-800等等咩......
回復 54# 7仔

唔該晒7仔大大報料 :77:
任大大, 唔好咁啦, 我完全明白你既感受, 不過EB就係咁
聽呢度D師兄講話佢地都係前一日先打電話通知
samuel2 發表於 2-5-2013 03:37 PM

其實我唔係怕買唔到  在澳門亦有好多地方有得訂  都不過比原價貴少少
我最CARE的係我之前幫趁唔少  有三張禮物卡
我不在ENTERBAY門市買23JORDAN即代表我0個三張卡作廢
不過現在知道原來禮物係襪  釋懷了  因為要唔要都罷  我可以安心在澳門訂購  不用再"被迫"在ENTERBAY門市買
但依然打從心底鄙視ENTERBAY今次甘不負責任既安排。
要VIP親身去門市登記 本身已經非常STUPID  損人不利己
在人家登記後 白紙黑字寫明5月1號可以攞 0甘都可以臨時甩拖
你可以想像得到0黎間公司0既管理係幾0甘到位
那還有什麼誠信可言嗎?
我都勸大家唔好咁大期望... 我之前知道都O晒咀...
逼人入會再先,跟住啲贈品又完全達唔到VIP版水准,我一早都有勸大家睇定啲,冇沖動。今次係大貨,大家根本唔應該急。我睇到贈品係咩,而家先至定貨。一早睇臺灣論壇,十幾日之前好多人都排隊等退定。我哋玩嘅係玩具,唔係俾EB玩。尤其替果啲高價入贈品卡,捱呃嘅朋友唔抵。