Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

點解我去hottoys 網頁同埋佢地FB都搵唔到話要登記GEI資料?
係咪真架?
ctcctf 發表於 29-4-2013 05:09 PM

第一個post 咪已經有條 link 俾你登記囖......
war machine pass ... 已入愛國者
留返銀彈入其他{:1_230:}
第一個post 咪已經有條 link 俾你登記囖......
coltrane 發表於 29-4-2013 05:33 PM

我見到條link呀,不過可能我個人太緊張啦,click入條link就要我填個人資料冇咩保障,所以先諗住check真d先啫
我見到條link呀,不過可能我個人太緊張啦,click入條link就要我填個人資料冇咩保障,所以先諗住check真 ...
ctcctf 發表於 29-4-2013 05:39 PM

你咁擔心既, 不如等到下星期先直接去排啦.
1. 冇頭雕
2. 配件奇小....
3. 冇可動手掌
4. 乜都冇.....比個hall of armor補下數都好呀

Hottoys 真係當我地傻仔...........咁既野收人1730.....
頭兩款1/6無訂,就係等呢款。

配色啱口味,無無謂配件,價錢平兩舊,已訂~:43:

BTW, HT無乜人,有都係部份攞LOKI狼人。
呢隻麻麻{:1_222:}
im3 迷之機體, 唔通我睇既時間斬左眼.............:35:
而家買個公仔越來越麻Q煩,又要玩排隊, 又要玩網上登記,仲要攞埋你身份証,而家買坦克車咩!

咁我而家唔係VIP,又唔想網上登記知我身份証,咁我幾時有得門市訂先!?
而家買個公仔越來越麻Q煩,又要玩排隊, 又要玩網上登記,仲要攞埋你身份証,而家買坦克車咩!

咁我而家 ...
qoakzm 發表於 29-4-2013 06:23 PM

May 8 :58:

RE: MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II
想問定先,所謂有效授權信係咪登記人搵張紙寫句話“現授權XXX代本人預訂war machine 2”再簽個名就得?thz
電影中只是用漫畫帶過
這樣也能成為限定版
難道出現次數越少越稀奇{:1_204:}
電影中只是用漫畫帶過
這樣也能成為限定版
難道出現次數越少越稀奇
tamiomonkey 發表於 29-4-2013 06:52 PM

HT 出親所有野都係用"限量"既字眼架啦
回復 86# 198929

影個身份證copy比人幫你訂:38:
回復  198929

影個身份證copy比人幫你訂
東方無敵 發表於 29-4-2013 06:53 PM

授權人
必須出示有效授權信、登記本人的身份証明文件副本及列印確認信;
喔……我以為要出示晒呢三樣野先得