Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

總結: vip玩哂~~~買先拎先仲要平d~~
kenjifok 發表於 29-4-2013 04:22 PM

師兄, 有咩嘢話VIP玩唔玩哂?? 大家都係去訂, VIP只係平你少少同埋玩先你少少, 又唔係VIP only, 總之肯去落訂就有, 點解咁都要葡萄呢......:45:
密成咁..mk35 第一日 walk-in 就即開 wm.. HT 真係打鐵趁熱,有咁快得咁快收訂WOR..

不過都係覺得安全計, ...
源泉立歃 發表於 29-4-2013 03:48 PM

係呀!依家只有政府或銀行先會o甘嚴緊。
師兄, 有咩嘢話VIP玩唔玩哂?? 大家都係去訂, VIP只係平你少少同埋玩先你少少, 又唔係VIP only, 總之 ...
toms110 發表於 29-4-2013 04:30 PM

師兄誤會了, 我怪自己點解唔係vip je~>﹏<
今次落幾錢訂.......................?
回復 49# banshee1032

可能1000
可能係最後大戰有出,~
>不過太暗睇唔到~~~~~~:52:
剛剛打去問左!vip價$1655,訂金$800.四日優先訂!
:63: 中午至排隊,家下至公布!
{:1_206:} 好累!
總結: vip玩哂~~~買先拎先仲要平d~~
kenjifok 發表於 29-4-2013 04:22 PM

Vip=貴賓…買先,平d,有野送有乜問題…又唔係無得比你買…當初你都可以入會架:67:
剛剛打去問左!vip價$1655,訂金$800.四日優先訂!
WONGYINGKIT 發表於 29-4-2013 04:39 PM

合金版既野冇9折......................
愛國者有三個=_=黑人,白人,總統

回復 50# Neymar

800^^^^^^^^^^^
我沒vip.想要mk1=_=。。HT去死
還沒看電影
但舊型的War Machine好像火力比較強大?{:1_197:}
唉!我戎煙戎酒戎蒲都成功!係戒唔到買玩具!:56:又要排隊啦!