Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

唉!我戎煙戎酒戎蒲都成功!係戒唔到買玩具!又要排隊啦!
艾倫 發表於 29-4-2013 04:52 PM

煙都戒到!!佩服!!!

公講到唔清唔楚
"非VIP顧客網上登記日期:2013年4月29日至5月1日  http://www.hottoys.com.hk/
orderForm.php?campID=17   

另外非VIP顧客亦可於5月8日開始親臨Toy Hunters門市進行預訂,希望以上安排能方便各顧客,縮短閣下的輪候時間"

都唔知係抽中5月8號先比去訂定抽唔中既可以去排隊訂,如果係前者 5月8實亂,,,,,

好彩我Pass....
煙都戒到!!佩服!!!
fof 發表於 29-4-2013 04:55 PM

yes!戒煙香口膠+醫生比既藥幾有用!:51:反而戎煙貼冇咩用!
近期都係燙斗人天下。唔買..........:75:
公講到唔清唔楚
"非VIP顧客網上登記日期:2013年4月29日至5月1日  

另外非 ...
hoho10120998 發表於 29-4-2013 05:03 PM

你之前冇抽過?你抽中左ht會send篇野比你,叫你print出黎之後先去訂,果篇野有講明幾時內去訂!
照咁睇出 mark 17 都吾會跟 tony 頭
好野 IM3 我可以 skip 晒
留錢買電邊2
點解我去hottoys 網頁同埋佢地FB都搵唔到話要登記GEI資料?
係咪真架?
就咁睇應該抽中係2號至7號去訂,8號開始walk in!
你之前冇抽過?你抽中左ht會send篇野比你,叫你print出黎之後先去訂,果篇野有講明幾時內去訂!
艾倫 發表於 29-4-2013 05:07 PM

咁抽中左係咪,5月8號前會通知, {:1_224:}
4:30訂....5分鐘搞掂
今次隻手好似可以出掌噃:shiny:
咁抽中左係咪,5月8號前會通知,
dj夫 發表於 29-4-2013 05:11 PM

今次登記係5月1號23:59截!所以5月2號中午前應該會通知!
回復 29# pak1231

應該唔了,我應該入左2個胸像,2個mk 42 @@ 一個pps 一個mms, 之前錯過了mark mms, 所以入了pps,但後追了mms@@ 所以都大出血了= =
係咪錯覺呢{:1_215:}
公講到唔清唔楚
"非VIP顧客網上登記日期:2013年4月29日至5月1日  

另外非 ...
hoho10120998 發表於 29-4-2013 05:03 PM

我都係咁話,睇到1999,不過照登記左先,8號再打去問係唔係walk in訂