Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS Diecast Series – the 1/6th scale War Machine Mark II

回復 212# adran
有d人可以同甘共苦,但有d人可以同甘但不能共苦!!!ht一定係後者!!!我仲好記得大前年勳漫出mak vi半胸像(我諗好多人都記得當時情況)最後排到入去佢話所有在欄入面d人一定買到!!咁我諗住一定有排幾後都冇所謂,到登記時好似剩返1x人話冇晒......d人梗係xyz出晒黎啦!!最後佢話一人可以登記一隻p仔.其他就冇(o個時諗冇都冇計).....之後我見到ceo同佢遘話好多人打尖.....我又話其實我想要隻胸像多d.....點知佢講左句你唔鍾意咪同人換囉實有人同你換......佢講呢句先最嬲!!!身位ceo講野係唔係咁串對d客戶呢???o個時都咁可況而家???vip當初有9折而家邊度有9折比你???
回復 213# katokit
應該係2009年動漫展. CEO成日出爾反爾, 可能遲D VIP咩折都無, 有得比你頭3,4日優先訂購已經係最好的VIP offer喇.
其實CEO肯俾少少錢搞返個網購就大家開心, 我唔介意又係抽籤取貨, 最緊要唔駛排幾個鐘, 俾佢利用做佈景板谷上報紙增加宣傳.
有朋友剛剛收到通知信去訂WM, 但係得一日時間:
Please print out this confirmation email and settle the deposit payment at Toy Hunters, Hot Toys’ Hong Kong official store (Address: Shop No. 218, 2/F, CTMA Centre,1N Sai Yeung Choi St. South, Mongkok, Kowloon, Hong Kong) on 3rd May, 2013 between 1pm to 8pm.
(*顧客必需列印此確認信及於2013年5月3日下午一時正至八時正期間前往Hot Toys 香港官方專門店 -Toy Hunters 繳費預訂金額,逾期作廢)
剛收到mail叫我5月4号去落訂
小弟都剛剛收到email,星期日,希望唔駛排太耐隊:38:
Please print out this confirmation email and settle the deposit payment at Toy Hunters, Hot Toys’ Hong Kong official store (Address: Shop No. 218, 2/F, CTMA Centre,1N Sai Yeung Choi St. South, Mongkok, Kowloon, Hong Kong) on 5th May, 2013 between 1pm to 7pm.
有朋友剛剛收到通知信去訂WM, 但係得一日時間:
Please print out this confirmation email and settle the ...
adran 發表於 2-5-2013 05:16 PM

I just received the confirmation.  Mine pre-order date is 5/4.  I prefer to pre-order on 5/3 instead.  Damn!!!!
8點前收到就抽唔中了?:44:
剛收到email, 5月4日去比訂, 唔知係咪有登記都中呢?
我還沒抽中- -""
仲未收到呀~~~~~~~~~~~~:63:
剛收到email, 5月4日去比訂, 唔知係咪有登記都中呢?
toytoyboy 發表於 2-5-2013 05:21 PM

我估多數都係, 只差先後問題
小弟係5月5  ~_~ 唔知訂果個日期同拎貨先後有無關係呢:44:
小弟係5月5  ~_~ 唔知訂果個日期同拎貨先後有無關係呢:44:
剛收到mail叫我5月4号去落訂
damonchanpl 發表於 2-5-2013 05:18 PM

剛收到mail叫我5月4号去落訂 x2
收到comfirm mail , 5月4號