Toysdaily 玩具日報

查看: 26941|回復: 47

[新品消息] HT- Whiplash Mark II 實物上色圖 & War Machine 2.0 海報

COMING SOON.......

成敗在於~電流光源~原成度~如何!?

-------------------------------------------------------------------------------------------------

War Machine 2.0 好大機會係動漫限定!

隻 Whiplash 有冇人樣跟先, 冇就可以 pass
回復 2# meowmeow

動漫限定機會微,不論出PPS,MMS,Diecast,8月都造唔切!!

meowmeow 發表於 29-4-2013 02:18 PM

Yes and Figure Ho has a photo type can be seen for a while. :)

meowmeow 發表於 29-4-2013 02:18 PM

動漫限定唔會咁早公佈定
所以鍋勿先係動漫限定機會好微
隻Whiplash好似齋睇無乜驚喜,但其實又同電影一樣的,問題何在呢?:36:

買:* .........呢兩隻兩隻必入{:1_209:}
:handshake::handshake:又黎啦!!!
除顔色外、War Machine同Iron Patriot有何不同???{:1_215:}
隻Whiplash好似齋睇無乜驚喜,但其實又同電影一樣的,問題何在呢?
marine0791 發表於 29-4-2013 02:29 PM

因為無o左團火,照睇 Whiplash Mark II & War Machine 2.0 都係合金版,("鍋勿"我等你好耐)
whiplash 打交都唔夠10分鐘
臨死仲要打開個面具
呢隻可以pass pass pass
估唁到 e+先出 Whiplash~
Whiplash Mark II 等左好內....上色好靚好有金屬感....但而家禁睇條邊應該都係著唔到燈....其實真係唔同點解唔做著燈,本地同外國一早好多玩家自改Whiplash 條邊著燈,型好多差好遠...唔明點解唔做...
War Machine 2.0...要訂呀......whiplash...可以pass....