Toysdaily 玩具日報

查看: 20727|回復: 45

[玩具攝影] 戰 場 上 的 女 神 , 保 證 惹 火 兼 焇 魂 。(p.3白底女神加相!)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.520601467995962.1073741840.100001383413606&type=3 (以防PICASA看不到)
女神話: "天下男人皆咸濕,唔咸皆因佢唔得!" :58: 究竟你是真男人,定係唔得,定係假男一個?!  用你的身體告訴你吧~~~ :46:

拉打師兄,殺無赦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :58:

"條氣唔順牙,過梨丫~" :34:

短小精幹~~~ I LIKE IT~:46:

個手銬不在身旁... 美中不足呢...............

"還未爆血管??? 試下接我呢招啦~" :handshake:

1. "Size Does Matter~ 又硬又長 (Avengers導演分明玩野~:x )"

"擎天半島式攻擊~~~~" :71:

2. "不要自卑嘛,再細小小喇~~~~" :34:

3. "令你太自卑咩? 再細D喇,亞洲人SIZE~" :34: :58:

"百變笑英變變變~ 蝦你老實變大D~~~" :x

"我唔容許男人對我唔住~~~" :50:   
其他舞刀集: SWEENEY TODD http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=203894&page=3  
HAWK EYE http://toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=195728&highlight=

有GANTZ既感覺~~~:handshake:

--------------------------  
花絮~ "未爆血管~~~ 絶地一擊~" :Q

SOME CLOSE-UP~:handshake:

希望師兄滿足啦~ 本來想分享 DIE HARD, 但最後都敗給BW. HOPE U enjoy it~ :59:  BYE BYE
:46::46::$
甘樣影法
我都全身爆血管啦
{:1_214:}
甘樣影法
我都全身爆血管啦
vincenano 發表於 27-4-2013 08:14 PM

係味正呀?! 不過其他師兄唔知係味睇到中風無嘜人留言~
好露骨~:46:   I LIKE IT!!:71:

形象百變,玩棒無數,過癮呀。
好'熱'血....{:1_238:}
包膠body個正真係噴血
但ht body個胸因為要著衫,個胸好似太圓?
回復 3# darknight

不得不讚CHING,:71:

直接道出事實,唔扮清高,{:1_205:}

D相影得一係正,心意合一:)
正呀,多面睇睇睇呀:46:
cant see pics ge... :ice:

Only can see 3 pic........

你話似gantz 個把刀邊度買 ?? thx
限制級? 看不到圖!
picasa 好唔穩定..... 時得時唔得,激死!:blame:
限制級? 看不到圖!
king7 發表於 28/4/2013 11:49

I can't see the pic too