Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 戰 場 上 的 女 神 , 保 證 惹 火 兼 焇 魂 。(p.3白底女神加相!)

:shy::love: come on baby
好圖!
不過要不斷試 load?
回復 8# 月心

Jessica D 都係一樣, 呢種好似叫做警鐘X {:1_208:}
戰場上的女乳神???
回復 5# darknight

我估都要飲杯涼茶退退火先
睇唔到有幾9激呀{:1_224:}
睇唔到有幾9激呀
rickytse5 發表於 28-4-2013 03:55 PM

唔考意屎, 唔知點解個PICASA好煩好唔穩定......... 得O既時候我會提各師兄.... 萬分抱歉~~~ :80:
回復 3# darknight

:love: 師兄,請問把刀可以係邊度買到?
回復  darknight

師兄,請問把刀可以係邊度買到?
蚩尤邪神 發表於 28-4-2013 04:42 PM

咦? 你睇倒咩? 我自己又SAVE又RELOAD N次都未睇倒... 不過我用左兩把. 一把係Hot Toys 大鑼ALICE把日本刀,第二把係扭彈, 5草至1魚. 我係SWEENEY TODD 有玩過~ :68:
Only can see 3 pic........

你話似gantz 個把刀邊度買 ?? thx
montin522 發表於 28-4-2013 11:43 AM

我係話黑衣人渣日本刀似炸, gantz 把刀無可能買倒。 且軟膠制彈彈下~
回復 24# darknight

睇到呀,thanks c兄{:1_203:}
戰場上的女乳神???
neo.L 發表於 28-4-2013 01:14 PM

Yeah, ironman2 正到呢~ 但avengers BW生完仔就肥dui dui, 遲早變朱咪咪!我味幫佢留倩影囉!
回復 21# rickytse5

又得喇,快d梨止喝啦飢民!
回復 8# 月心

Jessica D 都係一樣, 呢種好似叫做警鐘X {:1_208:}
回復 2# darknight

師兄,你係幾時攞貨,,我想睇吓第一批同第二批有咩分別!!唔該