Toysdaily 玩具日報

查看: 5857|回復: 21

[新品消息] 新生天龍ex 開訂鳥。。

孤仔做四魚兩雞,有無師兄訂左?

印象中最平既青銅ex 開訂價。。
依家ex青銅都係3字頭,加上訂價同現貨價錢差唔多,唔會了
青銅EX 全部衣不稱身, 身型不合形象, 故無一不插水!:54: 反而我想正常買隻黃金都訂唔到, 香港瑞記正xyzxyz{:1_202:}
留名等三魚{:1_226:}

EX 仙女 yahoo $1 bid 260-290......
i bought it with 420.....:cool:
EX 仙女 yahoo $1 bid 260-290......
i bought it with 420.....
samson419 發表於 27-4-2013 06:13 PM

- -我都係,我成死死靈買,3隻青銅都係.....
依隻實大跌啦...根本係死貨
睡記一定迫D舖頭要 ..所以根本唔需要擔心缺貨問題
開頭d舖頭會頂住370至399依個價幾個星期...但一定唔長久
等350以下買才考慮下
點會訂丫....之前都有三隻板你睇到.....
我係諗緊紫龍之後,剩返隻冰河既質素都真係凍過絶對零度...:69:
可以等下啦呢隻{:1_214:}
代理明知無人要又係咁多逼鋪食,但黃金多人要又入少少CUT人單
it will be cheap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
根本係死貨
x2 the face .........even worse than before...

我見姑注..晶粉...訂要收一百訂...看來唔想甘多人撻訂{:1_214:}
唔知有冇大大會訂???? 博佢開EX 黄金訂有優先權{:1_220:}
而我就同朋友探討過...得出以下結論
1) 紫龍訂價要 4魚25  但由於死貨關係....照前幾隻青銅推算... 應該350以下
即係你俾多大約75蚊去博佢訂EX 黄金有優先

2) 而家EX 黃金就算有優先權訂... 照山羊訂價推算..往後訂價大概會係5魚8至6魚(天秤, 金牛可能會高d):DDD" />D" />

3) 5魚8至6魚訂 + 75蚊差價 即係6魚半以上  依個價你已經可以買現貨{:1_213:}

4) 如果訂左紫龍 ...最後冇訂黄金優先權...紫龍你就會俾貴7草5.... 你撻訂..即冇一魚:die:

所以結論係 ...唔駛訂{:1_213:}
正爆結論,I like it !
我見姑注..晶粉...訂要收一百訂...看來唔想甘多人撻訂
唔知有冇大大會訂???? 博佢開EX 黄金 ...
littleb2 發表於 29-4-2013 11:14 PM
分析詳盡
15j字15字15字