Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

孤仔近期d訂價麻麻地,仲成日圖都未出就開訂,博d心急人中招,我中過幾次,今次都係睇定d先{:1_204:}
Im at ease As long as I'm done with the pre-order. :78:
(只是)龍頭是Q板嗎?
那個龍頭實在是.........
不過很怨念龍星丸,所以還是買了
til520102 發表於 23-4-2013 11:30 AM

睇返你呢幅圖,先"唔好講個龍頭住,請問官圖個幅條龍尾去左邊.....
ray文兄, 你有冇&#35273;得E只野ge&#40644;色有D似邪虎只&#40644;色, 如果唔上珍珠&#40644;又&#2 ...
wingsiu 發表於 23-4-2013 10:43 PM

咁又未見清楚wor........不過反而覺得今次係珍珠feel呢.......如果好似邪虎咁就真係要諗諗....{:1_225:}
尋日經過孤仔見到佢開訂, 但咁既訂價不如等現貨:ar:
算啦,無其他選擇都要聽聽話話買{:1_218:}
根本就係孤仔見自己第一間開訂試水溫, 佢呢個價已經係龍王當時現貨價比龍王訂價足貴一魚, 佢見反正現貨呢個價都有人買就收訂先, 收了訂, 最多到時週街平過佢先選擇減唔減番, 到時主導權在佢手上, 到時如果出面平過佢D 人唔接又可食訂
佢一般訂價都係7.5 算左右, 就算之前日元貴都係, 今次一黎就8.X 算, 正正係想俾心急的人俾訂佢先, 咁起馬有舊錢同量渣手; 就算佢話係行貨成本同日元跌冇關, 市場個價都會被日版拖低, 個人來說不會而家訂, 等國寶, 衰仔同米青開埋先算
請刪除, 多發了一次
其實咁睇啦, 8月有隻叫EX紫龍的死貨, 如果你係代理, 唔想等下一隻EX黃金, 咁可以用邊隻TAMASHII產品幫手散貨, 相信好大機會係呢一隻
其實咁睇啦, 8月有隻叫EX紫龍的死貨, 如果你係代理, 唔想等下一隻EX黃金, 咁可以用邊隻TAMASHII產品幫手散貨 ...
redfish 發表於 24-4-2013 12:02 PM

有道理, 所以如果會買埋 EX 紫龍的朋友, 用呢個價訂龍星之後平買番紫龍, 合埋來計就會平番少少
其實咁睇啦, 8月有隻叫EX紫龍的死貨, 如果你係代理, 唔想等下一隻EX黃金, 咁可以用邊隻TAMASHII產品幫手散貨 ...
redfish 發表於 24-4-2013 12:02 PM

不是用山羊嗎
一向去開尼間訂, 又唔覺佢係會mark高價先, 咁無計喇, 等多幾間開左訂先去訂囉......
不過本來想買兩隻, 而加可能會買一隻先, 因為個龍頭實在太q, 有少少接受唔到.....
有道理, 所以如果會買埋 EX 紫龍的朋友, 用呢個價訂龍星之後平買番紫龍, 合埋來計就會平番少少
kinis 發表於 24-4-2013 12:05 PM

"EX 紫龍" 孤仔也開訂"死易吾",不見得好平!
兩隻加起來,仍然超貴!!!:*
根本就係孤仔見自己第一間開訂試水溫, 佢呢個價已經係龍王當時現貨價比龍王訂價足貴一魚, 佢見反正現貨呢個 ...
kinis 發表於 24-4-2013 11:52 AM

國寶, 衰仔同米青都未必開訂!!!

國寶---普通貨少開訂,除非日本代理覆實休他有隻貨!
衰仔---普通貨不開訂!
米青---超無良有得炒的都不開訂!