Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

wingo兄, 可能係個別例子..........我都考慮緊.........
ray文 發表於 23-4-2013 02:26 PM

ray文兄, 你有冇&#35273;得E只野ge&#40644;色有D似邪虎只&#40644;色, 如果唔上珍珠&#40644;又&#20250;好plastic feel. 所以我都系睇定先, 唔&#20250;&#35746;
看過臺灣魂展的展示是閃亮亮的
不要求珍珠黃,最起碼上消光不要那麼膠
當年日圓高漲時,龍王同邪虎都係訂四魚五蟹
而家日圓跌竟然貴過以前。。。三隻都係定價六千羊&#21867;
今日行過姑仔見到個訂價都嚇一嚇 {:1_222:}
個龍頭想點.................
但都要買~~
一個字:買!!!

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
請問in's point 2/F 邊間訂四魚八草呢?我今日去過唔見到,熊貓???
回復 68# iteb2003 [/151號鋪:69:,行4魚8,亞4魚6,
訂1魚,,,,,不過囗啤ma ma
我在孤注訂了。。。中晒招。。。。{:1_206:}
龍頭出事... 飛龍嚴重幼齡化...雄風不再{:2_303:}
我在孤注訂了。。。中晒招。。。。
manchuenau 發表於 24-4-2013 12:51 AM

希望佢轉平.....{:1_206:}
[quote]回復  iteb2003 [/151號鋪,行4魚8,亞4魚6,
訂1魚,,,,,不過囗啤ma ma
囗啤好差?老闆好差,成日唔開鋪???
人地都可以縮哂個頭入去, robot魂居然唔得

唔得都算, 加返個罩都得掛, 依家成對眼露哂出黎
sckoko 發表於 23-4-2013 06:09 PM

老實講,個頭收唔埋之後,再望返龍頭位置,
我就心邪了LOL。
188 三人都係4魚5咋啵= =a 一定係旺角區貴租問題啦:43::43::43: