Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 8月 Robot 魂 <Side MASHIN> 龍星丸 (官圖P11)

回復 29# wingsiu

但係龍皇號真係出得唔錯...邪虎無入,一來貴二來好膠,變虎型又唔係咁得:67::42:
個龍頭真頭真係盟,數碼暴龍比卡超果d。。。。 {:1_223:}
你入硬啦
D@ZAce 發表於 23-4-2013 12:57 PM

未必架, 不過有咁&#22021;可能............:34:
回復  ray文

怎麼可以不入?除了龍頭不滿意

龍星丸的外型已經很棒了,

這隻不買也沒其他隻龍星丸 ...
til520102 發表於 23-4-2013 01:02 PM

所以最多唔變飛龍~:unhappy:
我只邪虎個盾褪色,虎口上下側埋一邊,想起都把幾火,死人B社D受歡迎角色成日出得好求其,知道大把人買所以 ...
wingsiu 發表於 23-4-2013 01:20 PM

wingo兄, 可能係個別例子..........我都考慮緊.........:79:
其實有無人知孤仔有得訂未?
岩岩睇一睇番之前展品, 個身好似無咁反光
冇買過 robot 任何一隻, 不過龍星丸走唔甩~
如果之前無入龍王丸, 呢隻可入可唔入啦.......................:58:

未必架, 不過有咁&#22021;可能............
ray文 發表於 23-4-2013 02:24 PM
人形都OK, 但個龍頭真係好肉酸, 就咁睇3隻做得最好應該都係龍王丸......
K_K 發表於 23-4-2013 11:08 AM

其實舊的模型個龍頭同而家都唔係差好遠...
其實有無人知孤仔有得訂未?
maxcyeung 發表於 23-4-2013 02:32 PM

天日出去睇下先。
其實舊的模型個龍頭同而家都唔係差好遠...
kyostanley 發表於 23-4-2013 03:14 PM

ROBOT魂

模型
http://2nd.geocities.jp/lifezoids2/WP2-16.htm

DX
http://blogs.dion.ne.jp/mercurine/archives/10784264.html
完全不考慮..完全設計錯誤.......{:1_237:}
看了這幾幅相,隻野出時一定又膠得很............真失望:oh:
如果之前無入龍王丸, 呢隻可入可唔入啦.......................
馬仔 發表於 23-4-2013 03:04 PM

龍王丸有入呀...........{:1_237:}