Toysdaily 玩具日報

[改造交流] (更新) 頭雕五款,翻模已完成......

師兄,
木村x2,朝偉,華仔同鎮宇,THX
回復  kfc

師兄真係高手!!但係個頭好似個頭大左d
siutin96 發表於 23-4-2013 10:55 PM

師兄冇睇錯,除貓女外,我全部都造得比HT大丁點,等大家著3後接近亞洲人同本人!
當然影相位置響頭高度,下身一定會因透視問題有少少變
demo劉華同鎮宇用HT窄肩,本人覺得實際效果唔錯的,木村同朝偉用左silm,呢兩個用silm有少少頭大同瘦弱感覺,但如果轉番用窄肩,效果會同劉華相若。
呢個效果大家鍾唔鍾意見仁見志,我因為之前買古天樂同肥雪,比較下,其實佢地同HT鬼佬頭大細好似,但一著3就好怪,所以我決定試下改改。

另提提大家,如果要用silm body,其實坊間好多3都太鬆,肩位最嚴重,揀3要好小心!
我原本想劉華都用朝偉效果,佢地身高相若,係朝偉頭大少少,但真係冇西裝岩,.....
截至依家,想要頭雕既人:

想大家幫下手,請自行check下有冇錯漏,如OK,請EMAIL:
choutf619@gmail.com
留低你既email聯絡,我會告知價錢及細節,
等大家知道價錢等後再confirm都未遲,我自己連點收錢都未諗到:42:

呢個唔係最終定案,冇監大家一定要,因為始終唔係賺錢項目,最緊要大家玩得開心{:1_208:}
已 send email
多謝 Ching 無私的分享
kfc ching, 要劉華,朝偉,貓女各1
回復 153# kfc

大師,我已email給你了!!! 謝謝!!!!!
頭像被屏蔽
Mail sent thx...............
已SEND EMAIL

唔該晒KFC大大~~~
已Send email~~
Thx KFC大
KFC 大請check mail~~thx
師兄,
我要鎮宇,THX:shy:
已 sent Email ~
Thx 大大 !!
Kfc兄,已email, thanks!
已收到回覆∼∼
感謝KFC大的無私:35: