Toysdaily 玩具日報

查看: 79923|回復: 513

[改造交流] (更新) 頭雕五款,翻模已完成......

先多謝各位大大支持,
請各位收到電郵大大,盡快安排,
今次暫不接受車改數量或加單,
收不到電郵的,很抱歉今次未能提供頭雕,

請不要PM或電郵 我/Monster 詢問以上情況,
我地一時間不能處理太多資料,請各位高枱貴手,
往後所有買賣時項,Monster均會於
http://www.facebook.com/19workshop.hk
統一公佈,
我地已積極尋找更多配合,令頭雕玩具更豐富,
希望大家配合,可以令我地有更多時間去真正處理玩具本身質數。謝!

經版友介紹,明天會拿原件去俾其中一位師父,睇下有冇問題,如果一切ok,我估今次大概每款翻30個,所以先響呢度問下有幾多位有興趣玩下上色嘅師兄,等我預計數量。如有興趣,請在此先留下言。
之前D post已經有大概:
無間道一對-22;
鎮宇-十幾,好似;
木村,未統計;
貓女,重新開放

戴定頭盔:本人呢次翻模冇任何賺$意思,只係想同同好分享下,又推大家一齊玩DlY,所以價錢完全會只算成本(成本包括我自己先留底幾個):35:,所以到時收到實物如有咩瑕疵請多多包涵
另外其實仲有其他師兄都有幫助推介過翻模師父,因工作忙,都只係問左價錢未有詳談,先感謝幫助,明天如果呢個師父傾唔成,再聯,請唔好介意!

已從翻模師傅收取部份頭雕,其他大頭及效果相已上載於www.facebook.com/19workshop.hk ,以後其他細節將於此facebook公佈,請各大大訂閱此facebook。所有已訂購之大大將會於下星期初
收到電郵確認之安排,如有任何查詢,請到facebook留言!!

2013-05-11---各位, 首批頭雕已到手, 戶口亦已安排好, 各位請留意電郵公佈的安排

木村
貓女                            :shiny:我報名
KFC兄, 我報名, 想要一個貓女做spare {:2_246:}
kfc師兄可以預留一個吳鎮宇嘛??:D想組衝上雲霄機長啊
請問可要無間道一對同貓女嗎?
謝謝
如有興趣,請大家在些留言。
之前無間道PO有留過的,可以唔洗重新留,
稍後出過清單確認{:1_231:}
忘了說${:1_197:}
但是不是不可以在版面上直說的?
無間道一對同貓女, please :64:
can u pm the information?
無間道一對加貓女, THX

等師兄PM
KFC大大, 我也想要一個貓女頭, 謝謝·
頭像被屏蔽
KFC兄
無間道一對
木村一個∼∼
謝謝
kfc師兄,我想要預留1對無間道加一個吳鎮宇嗎?十分有興趣,謝謝.
ching 1個貓女 thanks
回復 7# kfc

價錢都係pm較好∼