Toysdaily 玩具日報

查看: 9996|回復: 18

[新品消息] DID 新 品 - 教父 2 Robert De Niro

呢次大鑊了,又尖幫,又dep野,仲要滴奶佬••••全中呀:help:
DID makes an offer that i cannot refuse{:1_203:}
希望快D出,阿爾怕先奴,教父2 and 3,support
{:1_222:}令人有些期待
咁樣賣腎賣春賣屎忽都唔很惦.................. :time:_
射穿咗我個銀包冴!
未上色,暫時睇唔到有神緒,如果就咁post個頭雕要人估,應該幾難估,除非靠粒墨!
呢次大鑊了,又尖幫,又dep野,仲要滴奶佬••••全中呀
Oldcat 發表於 20-4-2013 08:57 PM

虾。。。。:78: 你話係哩度d ching既品味一致丫。。。
定係d廠真係好識捉倒男人既性趣丫嗱?!!

點解我都會係全中架。。。。。。:time:
:71:another cool classic character.
瀨野,泥模三連發.......加上訂左嘅........

Did你有種,焗我當底橫。:71:
虾。。。。 你話係哩度d ching既品味一致丫。。。
定係d廠真係好識捉倒男人既性趣丫&#22001 ...
sundaydriver 發表於 21-4-2013 01:01 AM

好萌顕,有番咁上近•••••
••耐函嘅師兄,口味相近:p
如果有廠再出TAXI DRIVER嘅Travis仲大鑊,仲要可以彈支槍出嚟嘅,咁就死得心服口服∼
回復 13# takyin

師兄我都好想買taxi driver,但之前brother production果隻已經周圍都買唔到…請問知唔知邊度仲有?:help:
有冇ching玩過上次enterbay果隻教父?ok嗎?想搵返,仲有邊度有得賣…?:$