Toysdaily 玩具日報

[詢問] the god father

請問而家在那可以找到hottoys或enterbay的教父;

其實呢2款出既時間,公價又系幾多?
請問而家在那可以找到hottoys或enterbay的教父;

其實呢2款出既時間,公價又系幾多?
hothotfanz 發表於 30-12-2013 11:26 AM

EB 原價 HK $1,000

HT 原價 HK $850

基本上 HT 全新 Godfather 現在的價格至少是原來的 3~4 倍 {:1_195:}
系阿, 我上淘寶睇過,起碼3千,都吳知信吳信得過•
就算系二手都吳知邊到可以搵得到......
godfather 如果出2.0 就好LO,我都想買 {:3_144:}
== 旺角都搵吳到教父
It is a supply and demand problem. No stock = high price. :42:
HT果隻整到個盒好大,好浪費地方,不過個人覺得比enterbay靚,enterbay果張櫈偏細,godfather坐係張櫈時個樣好陰功!
買呢隻預咗食炒,當日ht出都係打enterbay,我呢隻係enterbay,都好滿意了。
Ht果個頭係用錯料
好似雙面人,john咁
不過呢隻當年為打eb
上色真係用上200%力,彌補左用料出錯呢個缺陷
Eb件衫唔掂,如果有得選,我會買ht果隻
見到YAHOO 拍賣有一個
SEARCH" 1:6 ENTERBAY HOTTOYS GODFATHER FIGURE"