Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kenso23

1:4 Endoskeleton T骨中伏

頭像被屏蔽
下次 check 清楚先走, 不過又好難既...
:die: 我朋友通常會出門口即拆俾佢地睇,有事都可以即換,仲可以幫手“宣傳” 一下有問題貨品,過程可能係核突少少,不過咁貴買件玩具大家明啦。
我朋友通常會出門口即拆俾佢地睇,有事都可以即換,仲可以幫手“宣傳” 一下有問題貨品,過程可能係核 ...
低能加爾 發表於 24-4-2013 01:09 PM

你朋友呢個情況..............我深感明白................因為我曾經試過買一盒FIGURE.................話唔俾現場CHECK.............甘跟番人地守則la.............諗住有單...............應該冇野既.....................番到屋企沖埋涼..............開盒玩la................心一寒................開盒沒有FIGURE................只有配件..............立即飛出去理論.................竟然話冇可能.................佢地100%FULL CHECK................有專門QC.................磅盒磅重等等...................總之就唔認數.................雖然佢地冇講到出口................直頭好似話你揪起左FIGURE屈佢地.......................雖然最後都補番.................但經呢一次.................真係要check ......................好似你朋友甘喺門口外係最穩陣...............因為如果佢唔認數..............就算你喺M記/公園5min番到................佢都可以話冇可能,冇萬一 !
開盒裏面冇隻公仔的確係離普左d!
佢堅持唔比check!我就堅持要check架la
佢話自己100%full check,我地夠話100%打開盒冇隻公仔
回去嘈吓個店員和换
多謝各巴打share 經驗,相信好多人都得益不少!感謝!